net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ξεχωριστό σε σχεδίαση το φανάρι. Δεν υπάρχει περίπτωση να το μπερδέψετε με κάτι άλλο.

Μεγάλο σε πλάτος το ρεζερβουάρ γεμίζει ιδανικά το οπτικό πεδίο του αναβάτη.

Σχεδίαση-Ποιότητα

Το Vulcan S είναι σίγουρα μια μοτοσικλέτα που ξεχωρίζει, είτε στέκεται είτε κινείται, καθώς ακολουθεί τον δικό του δρόμο σε μία κατηγορία που βρίθει από κλασικές γραμμές. Η μοντέρνα σχεδίασή του, πριν από μερικά χρόνια, μπορεί και να φαινόταν σε κάποιους πολύ προχωρημένη για cruiser, σχεδόν μη συμβατή με την κατηγορία. 
Εν έτη 2016 όμως τα έχουμε δει πλέον όλα και τα μοντέρνα σε σχεδίαση cruisers έχουν αρχίσει και αποκτούν σιγά-σιγά το δικό τους κοινό. Άλλωστε ποιος είπε ότι για να μπει κάποιος σε μια κατηγορία πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσει τις νόρμες που τη διέπουν; 
Η Kawasaki λοιπόν, έχοντας παράδοση και στα κλασικής σχεδίασης cruisers, μας έδωσε το Vulcan S για εκείνους που το ρετρό δεν είναι απαραίτητα νόμος. Χαμηλή και μακριά η ιαπωνική μοτοσικλέτα φέρει όμορφες και χτυπητές λεπτομέρειες. Από αυτές τις λεπτομέρειες ξεχωρίζει φυσικά το φανάρι. Είναι πραγματικά μεγάλο σε μέγεθος, κάτι που δεν γίνεται αντιληπτό στις φωτογραφίες και έχει το δικό του ξεχωριστό  οβάλ σχήμα με το βουρτσισμένο αλουμίνιο να το τονίζει όσο χρειάζεται. Όμορφη και διακριτική είναι και η κοντή μαύρη εξάτμιση που βγαίνει δεξιά και χαμηλά, ενώ το μονό και παράκεντρά τοποθετημένο αμορτισέρ, όχι μόνο κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά προδίδει στη μοτοσικλέτα και μία εργοστασιακή custom πινελιά. 
Ό,τι δεν πρέπει να φαίνεται έχει κρυφτεί επιμελώς πίσω από πλαστικές επιφάνειες που έχουν γαρνιριστεί με μεταλλικά φιλέτα. Ρίξτε μια ματιά μεταξύ σέλας και εξάτμισης και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Προσεγμένη είναι και η τοποθέτηση για τα καλώδια αλλά και τις ντίζες και τίποτα δεν αποσπά τη ματιά του παρατηρητή με αρνητικό τρόπο. Ακόμη και οι διακοσμητικές ψύκτρες του μοτέρ συμβάλλουν θετικά στην αισθητική της μοτοσικλέτας, όπως και το ψυγείο με τα διακριτικά καλύμματα. Είπαμε, μοντέρνο cruiser. 
Πολύ θετική είναι και η εντύπωση που αφήνει το Vulcan S στον τομέα της ποιότητας. Πολύ προσεγμένη η ποιότητα της μεταλλικής βαφής στα υψηλά στάνταρ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τις μοτοσικλέτες με ιαπωνική καταγωγή. Το φινίρισμα έχει προσεχτεί γενικά σε όλες τις επιφάνειες, μεταλλικές και πλαστικές και αυτό είναι άλλο ένα στοιχείο που ενισχύει τη γοητεία της μοτοσικλέτας από το Akashi.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ