net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πλήρης και ευανάγνωστος ο πίνακας οργάνων, με ευχάριστη σχεδίαση που εναρμονίζεται με την εικόνα του Medley.

Πίσω από το αρθρωτό κάλυμμα που ανοίγει με πίεση του κεντρικού διακόπτη, βρίσκονται δύο ντουλαπάκια μέτριου και μικρού μεγέθους.

Σχεδίαση - ποιότητα: Σε κορυφαία επίπεδα!

Πολύ όμορφη «ρευστή» σχεδίαση για το Medley, που συνδυάζει αρμονικά, κλασσικές πινελιές και luxury αίσθηση, ενώ δεν λείπει από την παλέτα και το δυναμικό – φουτουριστικό στοιχείο. Σε κάθε περίπτωση, η σχεδιαστική συγγένεια με το Beverly είναι κάτι  παραπάνω από εμφανής, ενώ σε ότι αφορά στη μάσκα και στον προβολέα, οι αναφορές θυμίζουν περισσότερο το νέο Liberty. Περαιτέρω ώθηση στην καλαίσθητη παρουσία του Medley, δίνουν οι αντιθέσεις που δημιουργούνται μεταξύ των διαφορετικών χρωμάτων σε σέλα (μαζί με εσωτερικό ποδιάς και αντιολισθητικού καλύμματος σχάρας) – πλαστικά – διακοσμητικές λεπτομέρειες και φιλέτα.


Οι συνδυασμοί είναι από τρεις για τις εκδόσεις Medley και Medley S, με την δεύτερη να δίνει βάρος σε πιο δυναμικό / sporty look, χωρίς άλλες αλλαγές.  Σε ότι αφορά στην ποιότητα, η Piaggio είχε παραδοσιακά μια πολύ καλή παρουσία σε αυτό τον τομέα αλλά τελευταία κάτι έχει αλλάξει προς το… πολύ καλύτερο!

Με πρώτο δείγμα το Liberty, το Medley αποτελεί τον δεύτερο φορέα αυτής της βελτιστοποίησης και το αποτέλεσμα είναι υπεράνω κριτικής. Βαφή, ποιότητα υλικών, φινίρισμα και συναρμογή πλαστικών,  βρίσκονται σε κορυφαία επίπεδα για την κατηγορία – και όχι μόνο- κάτι που αποτελεί επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς ότι το «ψαλίδι» στην γραμμή παραγωγής τέτοιων μοντέλων είναι πολύ δραστικό, προκειμένου να κρατηθεί το κόστος χαμηλά. Ένα μεγάλο μπράβο στην Piaggio λοιπόν, που κατόρθωσε να αγγίξει την κορυφή, χωρίς να μετακυλήσει το κόστος στους πελάτες / αγοραστές. 
 

 
  • Γιάννης

    To άρθρο αναφέρεται στο μοντέλο του 2020 ή στο προηγούμενο?

     
    • Mototriti

      Απάντηση: To συγκεκριμένο άρθρο αφορά το μπροηγούμενο μοντέλο. Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο οδηγικό του μοντέλου του 2020 εδώ: https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Piaggio-Medley-125-150-2020-Odhgoyme-sthn-Italia_128155.asp

        4
  • jnb5877

    Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε κι επιμελώς το αποκρύπτετε ή έχετε άγνοια του θέματος αλλά η Piaggio για το συγκεκριμένο της μοντέλο έστειλε επιστολές ανάκλησης που με λίγα λόγια λέει να το φέρετε σιγά σιγά μέχρι το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο service της εταιρείας γιατί υπάρχει πρόβλημα στο πλαίσιο και χρειάζεται ενισχύσεις γιατί μπορεί να σπάσει.Στον αντίποδα ως δώρο δίνει έναν χρόνο ακόμα εγγύηση κι έτσι γίνεται τριετής.Το αγόρασα το 2016 και το πούλησα το 2017 κιέψαχνα να βρω τον αγοραστή να τον ειδοποιήσω για να μην σκοτωθεί.Να τα λέμε κι αυτά αγαπητό Mototriti για να ενημερώνονται οι υποψήφιοι αγοραστές.

      158

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ