net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αισθητική δεκαετίας 70 στα όργανα αλλά και συνολικά στη μοτοσυκλέτα!

Εργονομία – άνεση

Η σέλα έχει πλούσιο αφρώδες και το σχήμα της είναι ανατομικό, χωρίς να προβληματίζει ακόμα και σε πολύωρη παραμονή του αναβάτη επί αυτής. Το ρεζερβουάρ με το σεβαστό πλάτος του δημιουργεί ένα καλό σημείο στήριξης για τα γόνατα αν και το «πέρασμα» από τη σέλα στο ρεζερβουάρ δεν είναι τόσο ομαλό γιατί στο πίσω μέρος το ρεζερβουάρ έχει γωνίες που προεξέχουν της σέλας.


Τα κλιπόν βρίσκονται σε καλή θέση, όχι πολύ χαμηλά και δίνουν αμέσως αίσθημα αυτοπεποίθησης στον αναβάτη, ο οποίο αποκομίζει αίσθηση «πάνω» και όχι «μέσα» στην μοτοσικλέτα. Τα μαρπιέ είναι ελαφρώς τραβηγμένα προς τα πίσω αλλά σίγουρα όχι ψηλά τοποθετημένα και ως εκ τούτων οι γωνίες στα γόνατα δεν είναι σε καμία περίπτωση υπερβολικές ώστε να κουράσουν. Προσοχή χρειάζεται στις… σόλες των παπουτσιών σας, αφού  πατώντας με την μύτη του πέλματος στα μαρσπιέ, το πίσω μέρος του παπουτσιού βρίσκει στην «κούρμπα» της εξάτμισης πριν το τελικό.

Τα όργανα μοιάζουν αναλογικά (και καλά κάνουν για το look) αλλά είναι ψηφιακά και όχι ιδιαίτερα πλούσια σε πληροφορίες αλλά αυτό είναι κάτι που συνάδει με την κατηγορία και το λες και «άποψη». Για τον συνεπιβάτη αναλογεί ένα ικανοποιητικό σε διαστάσεις τμήμα στην σέλα και τα μαρσπιέ του είναι τοποθετημένα σε σωστή θέση, ενώ διατίθεται επίσης και χειρολαβή η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα εργονομική στις λαβές της. Προσοχή χρειάζεται επίσης στους αστραγάλους του συνεπιβάτη που μπορεί να έρθουν σε επαφή με τα τελικά των εξατμίσεων. Συνολικά μπορούμε να πούμε ότι για αστικές μετακινήσει και ταξιδάκια μικρού βεληνεκούς, που είναι άλλωστε και το ενδεδειγμένο πεδίο δράσης του, το Gran Milano είναι άνετο για δύο και δεν θα κουράσει. 
 

 
  • Costas

    Γιατί 6000€....ρε παιδιά το ταληρακι λίγα είναι ... πανέμορφο μηχανάκι εδώ στην ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ το πουλούν σε αναλογία με το δολάριο 5500€......ή BMW G310 R....ή εταιρία στην αθηνα μου είπε ότι σύντομα έρχεται εκεί στα 5000€.......στις 6 απριλιου ΘΑΜΑΙ αθηνα για αγορά μηχανής ... γουσταρω την SWM gran MILANO ...αλλά 6000 €....ούτε με σφαίρες!!

     
  • mycolnago

    κινητηρας παλιός honda 600 xlr σε κινεζικη version.... κατα τα άλλα κουκλί.....

     

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ