net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην σημερινή πρσφορά θα βρείτε μπουφάν της εταιρίας Dainese, απο το κατάστημα Mond di Moto!

Dainese Laguna Sega D-Dry σε προσφορά

Το κρύο και οι άσχημες καιρικές συνθήκες είναι αντίπαλος του αναβάτη. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να προστατεύεστε! Στο κατάστημα Mondo di Moto μπορείτε να αποκτήσετε jacket της εταιρίας Dainese σε τιμή προσφοράς.

 
Η εταιρία Dainese είναι γνωστή για τα άριστης ποιότητας προϊόντα της χάρη στις υψηλές προδιαγραφές που πληροί. Στο κατάστημα Mondo di Moto μπορείτε να αποκτήσετε το μπουφάν Laguna Sega D-DRY για να έχετε μέγιστη προστασία από την βροχή και το κρύο.

Το Laguna Sega D-DRY είναι 100% αδιάβροχο χάρη στην ειδική μεμβράνη D-DRY η οποία είναι ένα υλικό που δεν αφήνει το νερό και την υγρασία να την διαπερνούν αλλά επιτρέπει στο σώμα σας να αναπνέει. Το μπουφάν της Dainese είναι κατάλληλο για την εποχή που διανύουμε, μπορείτε όμως χάρη στην προσθαφαιρούμενη επένδυση να το φοράτε και άλλες εποχές του χρόνου.

Για την προστασία σας  υπάρχουν προσθαφαιρούμενα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες ενώ υπάρχουν και ανακλαστικές μεμβράνες ώστε να γίνεστε περισσότερο αντιληπτοί το βράδυ.

Επωφεληθείτε της προσφοράς του καταστήματος Mondo di Moto και αγοράστε το μπουφάν της Dainese στην τιμή των 199 ευρώ, έναντι των 245 ευρώ που ήταν η αρχική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Mondo di Moto στο τηλ.: 210 88 20 405 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ