net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Συνειδητοποιημένος ο μεγάλος Ιταλός αναβάτης...

«Δεν κυνηγούσα τίτλο…»

Ο Valentino Rossi κάνει έναν απολογισμό για την φετινή του απόδοση, λέγοντας ότι έκανε πολλά λάθη που του στέρησαν την ευκαιρία για πρωτάθλημα, ενώ μιλά και για τον αγώνα του Sepang.

 
Μετά από μία καλή 2η θέση στον αγώνα της Μαλαισίας, ο Valentino Rossi έκανε έναν μικρό απολογισμό, σχετικά με την φετινή του απόδοση. Παρά το γεγονός ότι στους αριθμούς, ο Ιταλός είναι γρηγορότερος από πέρσι, τελικά δεν κατάφερε να κατακτήσει τον πολυπόθητο 10ο τίτλο, και ιδού τι λέει ο ίδιος για αυτό:
«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, γιατί είχαμε πολλά βάθρα. Ήθελα να προσπαθήσω για περισσότερες νίκες, αλλά τώρα είναι έτσι. Η ταχύτητά μου ήταν καλή και ήμουν αρκετά ανταγωνιστικός. Αλλά δεν είμαι εντελώς ικανοποιημένος, διότι ποτέ δεν κυνηγούσα τον τίτλο, έκανα πολλά λάθη και έχασα πολλούς βαθμούς στο Mugello (σ.σ. όταν του έσπασε ο κινητήρας)»

«Στο τέλος, η δεύτερη θέση είναι καλό αποτέλεσμα. Ξέρεις, όταν έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κάποια πράγματα, πρέπει να προσπαθήσεις. Και αυτό γιατί αν έκανα πάλι λάθος σήμερα, ο Jorge θα έπαιρνε την δεύτερη θέση, θα έκανε διαφορά 20 βαθμών από εμένα και θα πηγαίναμε στην Valencia με 4 βαθμούς διαφορά μόνο…και εκεί ο Jorge είναι πάντα πολύ γρήγορος!»

Ο Rossi αναφέρθηκε και στην απόδοσή του στον αγώνα, πλέκοντας το εγκώμιο του Andrea Dovizioso: «Με λιγότερο νερό, άρχισα να υποφέρω με τα ελαστικά, πιο πολύ με το μπροστινό. Έκανα ένα μικρό λάθος, αλλά κυρίως δεν είχα τον ρυθμό που είχε ο Andrea. Ήταν πιο γρήγορος! Και εγώ από την άλλη δεν ήθελα να ρισκάρω και πιθανόν να χάσω το βαθμολογικό πλεονέκτημα μου.» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ