net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Giovanni Castiglioni διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν την MV Agusta να συζητά την εξαγορά της από τη Fiat.

Διαψεύδει της φήμες περί Fiat ο Castiglioni

Δεν τίθεται θέμα εξαγοράς της MV Agusta από τη Fiat, σύμφωνα με τον Giovanni Castiglioni, ο οποίος φρόντισε να διαψεύσει ξεκάθαρα τις φήμες που θέλουν τις δύο εταιρείες να συζητούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

«Το μόνο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η ανάπτυξή μας και η κατασκευή μοτοσικλετών», δήλωσε ο CEO και πρόεδρος της ιταλικής εταιρείας. Με τον τρόπο αυτό, διέψευσε δίχως αμφιβολία τις φήμες που ακούγονται τους τελευταίους δύο μήνες και θέλουν τον όμιλο Fiat-Chrysler να κινείται προς εξαγορά της MV Agusta.

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις, ούτε και υπήρξαν ποτέ. Στόχος μου είναι να εξασφαλίσω υψηλά επίπεδα ανάπτυξης για την MV Agusta, διατηρώντας τη παράλληλα μια επιχείρηση οικογενειακή, που βασίζεται στο πάθος που μετέφερε ο πατέρας μου σε εμένα και τους συνεργάτες μου – πρόκειται για ένα πάθος που ακόμη μας εμπνέει να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε γνήσια δίτροχα κοσμήματα».

Από την άλλη, βέβαια, η MV Agusta, η οποία είδε τις πωλήσεις της κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014 να αυξάνονται κατά 22%, σκοπεύει να ενταχθεί στο χρηματιστήριο – κάτι, όμως, που δεν προβλέπεται να γίνει πριν το 2016. Δεδομένου αυτού, η ενόχληση του Castiglioni απέναντι στις φήμες μοιάζει λίγο υπερβολική, αφού – με την πώληση των μετοχών της – η MV Agusta θα μπορούσε να καταλήξει σε έναν μόνο αγοραστή, όπως, για παράδειγμα η Fiat, αν ενδιαφέρεται τη δεδομένη στιγμή.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ