net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Janine Kumpf ταξιδεύει στη Δυτική Αφρική με μια Yamaha DT 125

Διασχίζοντας τη Δυτ. Αφρική

Η 62χρονη Γερμανοελβετή, Janine Kumpf, ολοκλήρωσε το δεύτερο μεγάλο μέρος  του ταξιδιού της στην Αφρική μέσα σε 10 εβδομάδες.

 
Η Janine Kumpf διήνυσε με μια Yamaha DT 125 μια απόσταση 7.500 χλμ από την Ουαγκαντούγκου στη Μπουρκίνα Φάσο, το Μάλι, την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Λιβερία, τη Σιέρα Λεόνε, τη Γουινέα και τη Σενεγάλη μέσα σε 10 εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον μοτοσυκλετιστή και δημοσιογράφο, Markus Biebricher, που καταγράφει τις εμπειρίες της Janine, η 62χρονη έχει γνωρίσει απίστευτα μέρη και ανθρώπους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της.

Η Janine Kumpf γεννήθηκε στη Νεσατέλ της Ελβετίας το 1954 και μεγάλωσε στη λίμνη Constance. Εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια σκι στο Flims/Laax και στη συνέχεια ως ανεξάρτητος οικονομικός εμπειρογνώμονας στη Γερμανία.
 
Το πάθος της  να ανακαλύψει κάτι νέο και η περιέργειά της  για το τι κρύβεται πίσω από το «επόμενο βουνό»  έχουν παραμείνει μέχρι σήμερα. Μιλάει 3 γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, καθώς και "για επιβίωση" Ιταλικά, Ισπανικά και Ρώσικα.

Η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα δεν έχει ηλικία. Η φιλοσοφία της ζωής της είναι: «Δε μπορώ να κάνω τίποτα, αλλά μπορώ να δοκιμάσω τα πάντα». Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για τη Janine Kumpf ή να τη γνωρίσει προσωπικά, αξίζει να επισκεφθεί το www.tourguide-janine.de
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ