net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

ΚΤΜ 250 EXC-F Six Days

Βελτιωμένη η νέα σειρά των EXC, είναι έτοιμη για κάθε είδους έδαφος.

Τα νέα EXC του 2016 είναι διαθέσιμα για να βρεθείς στη θέση του εικονιζόμενου ευτυχή κυρίου.

Διαθέσιμα στην αγορά τα νέα ΚΤΜ EXC 2016

Η νέα σειρά EXC διαθέτει δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα κορυφαίων επιδόσεων, διαθέτουν εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών καθώς και κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με τα μοντέλα των προηγούμενων ετών.

 
Με βάση τη σκληρή δουλειά και τη συνεχή εξέλιξη των μοτοσικλετών που πρωταγωνιστούν παγκοσμίως, τα τμήματα R&D και Motorsports της KTM γιόρτασαν δύο ακόμα νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro. Το 2014 οι Εργοστασιακοί αναβάτες Christophe Nambotin και Matthew Phillips εξασφάλισαν τους παγκόσμιους τίτλους στις κατηγορίες E1 και E3. Επιπλέον η ΚΤΜ κατέκτησε πολλές νίκες στις διοργανώσεις Extreme Enduro, καθώς και Εθνικούς Τίτλους, με τη λίστα να επεκτείνεται ακόμη περισσότερο και αυτή τη χρονιά.

Η γκάμα KTM EXC περιλαμβάνει τις τετράχρονες 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC και 500 EXC, μαζί με τα δίχρονα μοντέλα 125 EXC, 200 EXC, 250 EXC και 300 EXC. Τα μοντέλα KTM EXC είναι εξοπλισμένα με μίζα (εκτός της 125 EXC) διαθέτουν μοντέρνο, υψηλής αντοχής πλαίσιο κατασκευασμένο με σωλήνες από χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα, το οποίο προσφέρει ευκολία στον χειρισμό, ακρίβεια στις στροφές και εξαιρετική σταθερότητα.

Η συνολική σχεδίαση του πλαισίου περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, με μελετημένη σχεδίαση για χρήση Enduro. Κάθε κινητήρας έχει σχεδιαστεί ειδικά για κάθε περίπτωση και με κορυφαία απόδοση στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Τα μοντέλα του 2016 διαθέτουν επανασχεδιασμένο πιρούνι WP Open Cartridge με νέες μπότες στα καλάμια και μικρότερης διαμέτρου άξονα μπροστινού τροχού. Αυτές οι βελτιώσεις, μαζί με τις νέες ρυθμίσεις αναρτήσεων, υπόσχονται ότι κάθε μοντέλο μπορεί να προσφέρει βελτιωμένη συμπεριφορά και καλύτερη πρόσφυση, με πιο ακριβή πληροφόρηση προς τον αναβάτη. Η συντήρηση της ανάρτησης είναι επίσης πιο εύκολη, εξ αιτίας της νέας σχεδίασης των προστατευτικών του πιρουνιού, ενώ υπάρχει ολοκαίνουργια εμφάνιση σε όλη τη γκάμα μαζί με ακόμη μερικές επιμέρους βελτιώσεις.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ