net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πρώτη θέση για τον Marquez

Δοκιμαστικά Phillip Island: Δυνατός ο Marquez, από κοντά Rossi και Vinales

Με σκληρές μάχες ξεκίνησαν οι δεύτερες επίσημες δοκιμές για το MotoGP του 2017 στο Phillip Island της Αυστραλίας. Marquez και Rossi κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τέλους.

 
Μπορεί να απουσιάζει ο Tito Rabat λόγω τραυματισμού, όμως οι υπόλοιποι οδηγοί του πρωταθλήματος είναι όλοι παρόντες.

Οι δοκιμές έλαβαν μέρος από το πρωί έως το απόγευμα στις 5.45 και ο Maverick Vinales είχε την πρωτοπορία στα πρώτα μέρος.

Τα ηνία στη συνέχεια πήρε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε τον καινούργιο κινητήρα RC213V και στις δύο μοτοσυκλέτες του. Στη συνέχεια βελτίωσε κι άλλο το χρόνο του παραμένοντας μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον Vinales. 

Η κατάσταση αυτή παρέμενε αμετάβλητη έως ότου ο Andrea Iannone και στη συνέχεια ο συμπατριώτης του με τη Yamaha Valentino Rossi, κατάφεραν να πλασαριστούν στη δεύτερη θέση.

Παρόλα αυτά κανένας δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλύτερο και έτσι ο Marquez διατηρήθηκε στην κορυφή στο τέλος της μέρας, για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, έγιναν επισκευές στα τοιχώματα των ελαστικών που αφορούσαν τη στροφή 6 της πίστας, μετά από πτώση του Sam Lowes και του Alvaro Bautista. Πτώσεις είχαμε και για τους Scott Redding, Hector Barbera και Pol Espargaro 

Η δράση στα δοκιμαστικά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση την Πέμπτη και την Παρασκευή και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους 5 πρώτους:

1. Marc Marquez Honda 1.29.497 
2. Valentino Rossi Yamaha 1.29.683 
3. Andrea Iannone Suzuki 1.29.926  
4. Maverick Vinales Yamaha 1.29.989  
5. Cal Crutchlow Honda 1.30.065     

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ