net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βασισμένο στο ανάλογο μοντέλο των 250 κ.εκ., το VJF διαθέτει μέγεθος, χώρους και ανέσεις που δε συναντά κανείς στην κατηγορία των 125 εύκολα.

Η θέση οδήγησης είναι φιλόξενη σε υψηλόσωμους αναβάτες, ενώ η απόσταση από το έδαφος θα ικανοποιήσει και τους πιο βραχύσωμους.

Με την αεροδυναμική προστασία που παρέχει θα λέγαμε πως εδώ βλέπουμε το ... sport touring των 125αριών.

Λιτά και περιεκτικά τα κομψά όργανα του VJF.

Daelim VJF 125i R

Μικρή σε κυβισμό όχι όμως και σε διαστάσεις, η μοτοσικλέτα της Daelim μπορεί να επιτελέσει άριστα το ρόλο της στην καθημερινή μετακίνηση χωρίς να σας κάνει να νιώθετε άβολα στο φανάρι. Το μέγεθος βλέπετε μετράει.

 

Τιμή: 2.740 ευρώ

+: Μέγεθος, ευρυχωρία, προστασία φέρινγκ

-: Επιδόσεις

Η μοτοσικλέτα της Daelim είναι η μία εκ των δύο VJF που μπορεί να βρει κανείς στην ελληνική αγορά, αυτή με τον μικρότερο κινητήρα των 125 κ.εκ. Το επόμενο VJF είναι το 250 το οποίο μοιράζεται σχεδόν τα πάντα με το 125άρι, εκτός φυσικά από τον μεγαλύτερο κινητήρα και το δεύτερο δισκόφρενο εμπρός.

Το VJF δεν σχεδιάστηκε ως 125άρι στο οποίο αργότερα τοποθετήθηκε και μεγαλύτερο μοτέρ. Το ακριβώς αντίθετο. Είναι ένα 250άρι που θυμίζει… 500άρα μοτοσικλέτα σε διαστάσεις και απλά κινείται από μικρότερο μοτέρ, ιδανικό για αναβάτες με δίπλωμα Α1. Αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στον αναβάτη, με το που κάτσει στη ευρύχωρη σέλα και απλώσει τα χέρια του στα ανοιχτά και ψηλά τοποθετημένα κλιπόν. Η θέση οδήγησης θα καλωσορίσει και τους ψηλότερους αναβάτες (με ύψος τουλάχιστον 1,85 μ.), ενώ με ακόμη μεγαλύτερη άνεση θα φιλοξενήσει τους πιο βραχύσωμους, τα πόδια των οποίων φτάνουν εύκολα στο έδαφος χάρη στη χαμηλά τοποθετημένη σέλα.

Μεγάλο για την κατηγορία είναι και το φέρινγκ που ανάγει το VJF στο… sport-touring μοντέλο μεταξύ των 125αριών προσφέροντας παράλληλα προστασία στον αναβάτη. Σχετικά άνετα θα κάτσει και ο συνεπιβάτης που δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στις αστικές μετακινήσεις.

Στον τομέα της ποιότητας, η μοτοσικλέτα της Daelim, κινείται επίσης σε πολύ καλά επίπεδα. Η συναρμογή των πλαστικών είναι προσεγμένη, όπως και η ποιότητα της βαφής, ειδικά αν λάβει κανείς την ιδιαίτερα προσιτή τιμή του VJF 125i R. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ