net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αν κάποιος παραπονεθεί για τη μονή δαγκάνα εμπρός, θα πρέπει να λάβει υπόψη του τη μικρή τελική του Agility, η οποία δεν χρειάζεται απαραίτητα δεύτερο πιστόνι στη δαγκάνα.

Πλαίσιο / Αναρτήσεις Φρένα: 'Aνετο και δεμένο

Η KYMCO δεν έμεινε μόνο στις αισθητικές βελτιώσεις, αλλά προχώρησε σε ουσιαστική αναβάθμιση των scooter της. Η μεγάλη αλλαγή για το 2014 είναι το νέο πλαίσιο, που υπόσχεται μεγαλύτερη σταθερότητα στην οδήγηση. Μαζί με τη μετακόμιση της βενζίνης στο πάτωμα της ποδιάς, το «+» χαμήλωσε εντυπωσιακά το κέντρο βάρους του, εκτοξεύοντας την ίδια στιγμή την παροιμιώδη ευελιξία της απλής έκδοσης σε ακόμη ψηλότερα επίπεδα. Αδύναμος κρίκος εδώ είναι τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης της Kenda, που όπως και στα περισσότερα scooter που φθάνουν στη χώρα μας αποδεικνύονται αρκετά σκληρά για τα κάκιστα, γλιστερά ελληνικά οδοστρώματα. Ένα ζευγάρι ευρωπαϊκά ελαστικά είναι το καλύτερο δώρο για το «+», ένα δώρο πραγματική επένδυση που θα δώσει την ευκαιρία σε πλαίσιο και αναρτήσεις να ξεδιπλώσουν όλες τους τις αρετές. Όπως έχει, στο στεγνό το κράτημα είναι αρκετά καλό, όμως στο βρεγμένο κακό οδόστρωμα χρειάζεται προσοχή από τον αναβάτη. 

Οι αναρτήσεις προσφέρουν καλό κράτημα, ενώ ταυτόχρονα απορροφούν ένα μεγάλο μέρος των ανωμαλιών, μην αφήνοντας τα σαμάρια στο δρόμο να περάσουν ενοχλητικά κοπανήματα σε χέρια και μέση. Όσον αφορά στα φρένα, μεγαλύτερος από της απλής έκδοσης είναι ο μπροστινός δίσκος, που βρίσκεται πλέον στα 260 χιλιοστά, προσφέροντας και βελτιωμένο φρενάρισμα. Αν κάποιος παραπονεθεί για τη μονή δαγκάνα εμπρός, θα πρέπει να λάβει υπόψη του τη μικρή τελική του Agility, η οποία δεν χρειάζεται απαραίτητα δεύτερο πιστόνι στη δαγκάνα.  

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ