net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το πολυεργαλείο Versys, στην τρίτη του πλέον γενιά, έρχεται ανανεωμένο σε πολλά σημεία, δίχως να αλλάξει ριζικά τον χαρακτήρα του.

Οι αλλαγές που έκανε η Kawasaki στην αεροδυναμική του Versys έπιασαν τόπο και ανέβασαν την προστασία σε υψηλότερα επίπεδα.

To Versys συνεχίζει να προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης και στον επαρχιακό.

Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνεται και η απόδοση των φρένων με το ABS να λειτουργεί εξαιρετικά.

Kawasaki Versys 650 ABS

Στην τρίτη γενιά Versys η Kawasaki κάνει μια στροφή προς τον περιπετειώδη τουρισμό (adventure touring), δίχως να αλλάξει ριζικά τον χαρακτήρα που έκανε τις προηγούμενες δύο γενιές δημοφιλείς.

 

+: Αεροδυναμική, φρένα, άνεση

-: Αίσθηση αναρτήσεων

Χρώματα: Λευκό, Μαύρο, Κίτρινο

Τιμή: 8.690 ευρώ

 

Η κατηγορία των μεσαίων on-off μοτοσικλετών παραδοσιακά αποτελεί ένα πεδίο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την Ελληνική αγορά, έστω κι αν τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις έχουν συρρικνωθεί στο σύνολο αυτής. Πρόκειται για μοτοσικλέτες καλά προσαρμοσμένες στις οδηγικές συνθήκες της χώρας μας, ικανές να ανταπεξέθουν σε κάθε απαίτηση του ιδιοκτήτη τους και να συγκεράσουν σε ένα οικονομικά προσιτό πακέτο πολλές διαφορετικές δυνατότητες. Από την καθημερινή εξυπηρέτηση ως τα ταξίδια χωρίς όριο, αλλά και με λελογισμένες ποσότητες διασκέδασης στο ρεπερτόριό τους, οι μεσαίες adventure εξακολουθούν να παραμένουν επίκαιρες και δημοφιλείς – κάτι που επιβεβαίωνα κυριολεκτικά καθημερινώς από το ενδιαφέρον και τις ερωτήσεις του κόσμου στον δρόμο για το νέο Versys.

 

Η Kawasaki παρουσίασε την πρώτη γενιά Versys το 2007, ανοίγοντας μια νέα διαδρομή στην κατηγορία που πρακτικά είχε δημιουργήσει το Transalp της Honda. Ενώ ο ανταγωνισμός στρεφόταν ευθέως στην on-off λογική – βλέπε V-Strom 650 – η Kawasaki έστησε τη δική της πρόταση με 17άρες ζάντες και ξεκάθαρη ασφάλτινη λογική, με ένα δικύλινδρο εν σειρά  κινητήρα του οποίου οι σχεδιαστικές ρίζες έφταναν στον... μισό τετρακύλινδρο του ZX-12R. Το Versys έγινε άμεσα αποδεκτό από το κοινό και τρία χρόνια αργότερα έφτασε η δεύτερη γενιά, μια μοτοσικλέτα πολύ κοντά σε αυτή που θα αντικαθιστούσε, με τις απαραίτητες αισθητικές και τεχνικές βελτιώσεις. Φέτος αισίως η Κawasaki επανήλθε με την τρίτη γενιά Versys.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ