net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Dragster Blackout της MV Agusta!

Το Dragster Blackout της MV Agusta!

Οι μανέτες τις Valter!

H μικρή οθόνη των 4.3 ιντσών που είναι συνδεδεμένη με την πίσω κάμερα!

Οι μικροί προβολείς με τις δισκόπλακες!

Η τάπα του ρεζερβουάρ της Valter!

Εδώ βλέπετε το κουμπί «Push to Start»!

Ο επιλογέας ταχυτήτων και το μαρσπιέ της Valter!

Η μικρή κάμερα στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας!

Το Dragster Blackout της MV Agusta!

Dragster Blackout

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της έκθεσης Motor Bike που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, η MV Agusta έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες ενός εκ των δύο μοντέλων που θα παρουσιάσει.

 
Πριν 2 εβδομάδες περίπου σας είχαμε παρουσιάσει το teaser της MV Agusta για το συγκεκριμένο μοντέλο. Σήμερα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό.
 
Η εμφάνιση του Dragster Blackout είναι άξια θαυμασμού τις επεμβάσεις στα εξαρτήματα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο μπροστά φανάρι τοποθετήθηκε μία πιο μικρή ζελατίνα ενώ τοποθετήθηκαν μικροί προβολείς χαμηλά στο πιρούνι. Στα όργανα τοποθετήθηκε μία οθόνη 4.3 ιντσών η οποία είναι συνδεδεμένη με μία κάμερα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας. Εντύπωση έχουν κάνει η μπροστά δίσκοι των φρένων ενώ πλέον υπάρχει κουμπί  «Push to Start». Η εξάτμιση είναι SC Project ενώ τα λάστιχα που επιλέχθηκαν φαίνεται πως είναι αγωνιστικά κατάλληλα για βροχή.

H MV Agusta συνεργάστηκε με την εταιρία Valter Moto Components η οποία κατασκευάζει after market προϊόντα υψηλής ποιότητας. Όπως καταλαβαίνετε το Dragster Blackout είναι πλήρως εξοπλισμένο με προϊόντα της Valter τα οποία είναι τα χερούλια, οι μανέτες, τα μαρσπιέ, τα δοχεία υγρών, η τάπα της βενζίνης, η βάση πινακίδας και τα φλάς.

Για τον κινητήρα και την τιμή δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση από την εταιρία, αλλά πιθανότατα θα ανακοινωθούν στην έκθεση στις επόμενες ημέρες.
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ