net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Ducati παρουσίασε το νέο Diavel Carbon για το 2016.

Με μόνο εμφανισιακές αλλαγές, το νέο Diavel Carbon απαρατήρητο δε θα περάσει.

Το power cruising χρειάζεται έναν κινητήρα superbike με 162 άλογα.

Η θέση οδήγησης του Diavel άριστο έλεγχο.

Κομψό ανθρακονημάτινο καπάκι για την ουρά του Diavel.

O Testastretta 11 DS έχει γίνει το παιδί για όλες τις δουλειές της Ducati.

Carbon παντού, και στο κάλυμμα του ρεζερβουάρ.

Εξατμίσεις με νέα κεραμική επίστρωση Zircotec.

Ανθρακόνημα και στο μπροστινό φτερό.

Η νέα σέλα δεν αλλάζει τη θέση οδήγησης. Εδώ με το ανθρακονημάτινο κάλυμμά της.

Ducati Diavel Carbon 2016

Η Ducati παρουσίασε τη νέα έκδοση Carbon του power cruiser της για το 2016. Όπως και στο παρελθόν, πρόκειται για μια άποψη αισθητικής φύσεως, δίχως αλλαγές στα βασικά μέρη.

 
Οι βασικοί νεωτερισμοί που συναντάμε στην έκδοση Carbon συνίστανται σε νέες αλουμινένιες ζάντες της Marchesini, εξάτμιση με κεραμική επίστρωση Zircotec, νέα σέλα και μερικές δόσεις ανθρακονήματος. Το ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό θα το συναντήσουμε ως κάλυμμα ρεζερβουάρ, κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη και μπροστινό φτερό.

Εκτός από τη Dark Stealth χρωματική επιλογή με τις ματ αποχρώσεις για το Diavel Carbon, η νέα προσθήκη στο χρωματολόγιο ονομάζεται Asphalt Grey.

Κατά τα λοιπά το Diavel συνεχίζει την πορεία του για άλλον έναν χρόνο στη γκάμα της Ducati, βασισμένο στον superbike κινητήρα Testastretta 11° DS με εξημερωμένη απόδοση 162 hp, τρία Riding Modes (Sport, Touring, Urban) και εξοπλισμένο με το Ducati Safety Pack (ABS, DTC).

Όσον αφορά στις φωτογραφίες του νέου Diavel που πρόσφατα διέρρευσαν (εδώ και εδώ) με νέα σχεδίαση και τελική μετάδοση με ιμάντα, προς το παρόν παραμένουν ανεπίσημες και ουδείς λόγος έχει γίνει για αντικατάσταση του μοντέλου. Φυσικά η παρουσίαση αυτού του Diavel Carbon δεν αναιρεί το παραμικρό και, δεδομένου ότι στις φωτογραφίες είδαμε μια μοτοσικλέτα υπαρκτή σε διαδικασία εξέλιξης, αργά ή γρήγορα θα τη δούμε κι αυτή. Στο Μιλάνο ίσως;

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ