net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο 797 Monster

Ducati Monster 797

Η Ducati παρουσιάζει το νέο μοντέλο της εταιρείας, Monster 797, μια μηχανοκίνητη πύλη στο κόσμο της Ducati. Το νέο μοντέλο είναι προσιτό σε όλους, ανεξάρτητα από την οδηγική τους εμπειρία.

 
Ο αερόψυκτος κινητήρας του Monster 797 γεννήθηκε από το συνδυασμό δυο προηγούμενων μοντέλων των Scrambler και Monster 796. Ο κινητήρας ζυγίζει 192,7 κιλά και παράγει περίπου 75 ίππους.

Για πρώτη φορά η Ducati παρουσιάζει ένα μοντέλο τόσο προσιτό στον αναβάτη. Τα πάντα στο Monster 797 θυμίζουν την εμβληματική έκδοση του μοντέλου στη δεκαετία του ’90, με πολλά νεωτερικά στοιχεία, εμπνευσμένα από τα μοντέλα Trellis και L-twin.

Οι αναβάτες, ανεξαρτήτως εμπειρίας, έχουν μια εξαιρετική «αίσθηση» της συγκεκριμένης μηχανής, λόγω του καλοζυγισμένου βάρους και της καλής γεωμετρίας του πλαισίου της. Επιπλέον, η χαμηλή σέλα και το φαρδύ τιμόνι αποπνέουν εμπιστοσύνη στον αναβάτη.

Το Monster 797 έχει καθαρές γραμμές και μυώδες αισθητικά, υποστηρίζοντας το απαράμιλλο Monster στυλ του. Δεν είναι, όμως, μόνο όμορφο, αλλά κι ασφαλές. Το μπροστινό σύστημα πέδησης αποτελείται από δυο δίσκους Brembo 320mm κρατημένους από δυο ακτινικές δαγκάνες Brembo Μ4.32.

Η απόδοση της μηχανής στους 75 ίππους στα 8.250 rpm, σύμφωνα με την εταιρία,  κάνει την οδήγηση διασκέδαση στο χέρι του καθενός. Μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη, είτε πρόκειται για έμπειρους αναβάτες είτε για όσους θέλουν αποκτήσουν μια entry level μοτοσυκλέτα.
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ