net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας με χωρητικότητα κοντά στα 800 κ.εκ. για την νέα έκδοση του Duke.

Aλλαγές στο μπροστινό μέρος και συγκεκριμένα στην περιοχή της μάσκας για το 1190.

Duke 800 και νέο 1190 Adv.

Στην Ισπανία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός δύο νέα μοντέλα της KTM, σε διαδικασία δοκιμών. Πρόκειται για το αναμενόμενο Duke 800, καθώς και την νέα έκδοση του 1190.

 
Duke 800

Φήμες και κάποια πρώτα στοιχεία για την πρόθεση της KTM να δραστηριοποιηθεί στην κατηγορία των 600-800 κ.εκ. με δικύλινδρους κινητήρες, υπήρχαν εδώ και κάποιο καιρό. Να λοιπόν που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε να δούμε το πρώτο μοντέλο αυτής της σειράς, που δεν θα είναι άλλο από μια έκδοση του Duke με κυβισμό μεγαλύτερο από αυτόν του 690 και μικρότερο από αυτόν του 1290. 

Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά και ο ακριβής κυβισμός του ακόμη άγνωστος, ωστόσο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε αρκετά μοντέλα της ΚΤΜ στο μέλλον. Σε ότι αφορά στην φωτογραφία του Visor Down, δεν μπορούν να εξαχθούν και πολλά συμπεράσματα καθότι η μοτοσικλέτα είναι προφανώς σε πρωτότυπο - πρωτόλειο στάδιο. Παρ΄ όλα αυτά θυμίζει περισσότερο το 690 παρά το 1290, με το ψαλίδι ναι είναι συμβατικό διπλό αντί του μονόμπρατσου που τοποθετείτε στον μεγάλο Δούκα. 

1190 Adventure 

Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο, στην προκειμένη περίπτωση μάλλον έχουμε να κάνουμε με αισθητικές - σχεδιαστικές αλλαγές, το σύνολο των οποίων εντοπίζεται στο μπροστινό μέρος και στην περιοχή της μάσκας. Παρά το καμουφλάζ, διακρίνεται μια νέα, ρυθμιζόμενη ως προς το ύψος ζελατίνα, ένα ζεύγος αεραγωγών εκατέρωθεν του προβολέα και μια γενικότερη σχεδιαστική αναθεώρηση της μάσκας. 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ