net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα από την Harley-Davidson!

Δώρα αξίας έως 600 ευρώ!

Αγοράστε μοτοσυκλέτα της σειράς Dark Custom από την Harley-Davidson και κερδίστε μοναδικά Χριστουγεννιάτικα δώρα, αξίας έως 600 ευρώ!

 
Μια νέα προσφορά της μας γνωστοποίησε η Harley-Davidson, μιας και… τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι λαχταράμε τα δώρα! Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά μοτοσυκλέτας Sportster από την σειρά Dark Custom, η Harley-Davidson σας χαρίζει μια σειρά από μεγάλα δώρα, ανάλογα με την μοτοσυκλέτα που θα επιλέξετε!
 
Για την XL883N Iron 883, και την την XL1200X Forty-Eight, τα δώρα είναι η σέλα συνεπιβάτη, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη και το κόστος εργασίας τοποθέτησής τους. Για την XL1200CX Roadster, το δώρο είναι το σύστημα ένδειξης βενζίνης σε ειδική LED οθόνη που τοποθετείται στην τρόμπα του φρένου στα δεξιά του τιμονιού και αποτελεί μιά κομψή και πρακτική πινελιά για το καινούριο σας Roadster.

Επίσης, μαζί με τα παραπάνω δώρα, μπορείτε να επωφεληθείτε και από την ειδική έκπτωση -50% στις εξατμίσεις ScreaminΆ Eagle και να δώσετε στο καινούριο σας Dark Custom Sportster το χαρακτηριστικό ήχο της Harley-Davidson, με τιμές που ξεκινούν από τα 390 ευρώ.

Μόνο προλάβετε, καθώς η προσφορά θα ισχύσει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών και μόνο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016! 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ