net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η μεγάλη προσφορά της SUZUKI συνεχίζεται!

Δωρεάν service για 5έτη!

Είστε λάτρης των μοτοσυκλετών και ειδικότερα της κατηγορίας των On – Off ή των Mega Scooter; Τότε δεν έχετε παρά να τρέξετε στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία SUZUKI.

 
Η μεγάλη προσφορά της SUZUKI συνεχίζεται μόνο μέχρι το τέλος του χρόνου! Τώρα, δεν θα σας ξανατρομάξει η προοπτική του επερχόμενου service,αφού η εταιρεία, πραγματικά, σας… το κάνει δώρο!  Με την αγορά μοτοσυκλέτας από την οικογένεια V-STROM θα απολαύσετε τα οφέλη της προσφοράς. Για 5 έτη ή 60.000 χλμ από την ημέρα αγοράς ξεγνοιάζετε από την πληρωμή των  service της μοτοσυκλέτας σας, καθώς η αμοιβή της εργασίας του τεχνικού καθώς και η αγορά γνήσιων ανταλλακτικών θα σας παρέχονται δωρεάν. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις εξής μοτοσυκλέτες V-STROM 1000 ABS, V-STROM 650 ABS και V-STROM 650 X ABS.

Αν προτιμάτε να έχετε μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους αλλά και να οδηγείτε με ασύγκριτη άνεση, τότε η SUZUKI φροντίζει και για αυτό. Εάν αγοράσετε το AN 650 Z BURGMAN ABS  από την κατηγορία των  MEGA-SCOOTER τότε η SUZUKI σας κάνει δώρο τα service για 5 έτη η 60.000 χλμ. Μέσα στο service  περιλαμβάνεται η αμοιβή του μηχανικού καθώς και η αγορά γνήσιων ανταλλακτικών.

Επισκεφτείτε τα σημεία πώλησης της εταιρίας SUZUKI και η εταιρία θα αναλάβει για εσάς τα υπόλοιπα!

Η ισχύς της προσφοράς αυτής ισχύει έως και την 31η Δεκεμβρίου του 2016 και έως την εξάντληση του στοκ. Αφορά μοτοσυκλέτες που αποκτήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2016.
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ