net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H εκπληκτική Aprilia RSV4 RR GP

O κινητήρας του μοντέλου! Συμπλέκτης έξω, πνευματικές βαλβίδες, 250 ίπποι...χαμός!

EICMA: Aprilia RSV4 RR-GP

Η Aprilia παρουσίασε στην EICMA την νέα RSV4 RR GP, μια εξωφρενική supersport που ανεβάζει τον πήχη της ισχύος σε δυσθεώρητα επίπεδα στην κατηγορία!

 
Άλλες εταιρείες εκφράζονται με… ανθρακονήματα και μείωση βάρους, άλλες βελτιώνοντας μια πολύ επιτυχημένη συνταγή. Μάλλον τον δεύτερο δρόμο αποφάσισε να ακολουθήσει η Aprilia, η οποία παρουσίασε στην EICMA την εκπληκτική RSV4 RR-GP!
 
H μοτοσυκλέτα είναι βασισμένη στην RSV4 RR, ωστόσο δέχθηκε εκτενείς επεμβάσεις στον κινητήρα, ο οποίος θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία του λίτρου: 250 ίπποι! Το νούμερο αυτό πλέον συγκρίνεται μόνο με την –υπερτροφοδοτούμενη- Kawasaki H2R και θέτει τον πήχη σε νέα επίπεδα!

Σημαντικό στοιχείο στον κινητήρα, οι πνευματικές βαλβίδες, οι οποίες δεν λειτουργούν με ελατήρια, αλλά με πεπιεσμένο αέρα για το κλείσιμό τους, μια τεχνολογία κατευθείαν από το Moto GP! Δυστυχώς, άλλα τεχνικά στοιχεία δεν έγιναν γνωστά.

Η μοτοσυκλέτα έχει αποκλειστικό χαρακτήρα, ενώ δεν θα μπορεί να λάβει έγκριση για κυκλοφορία στο δρόμο. Η τιμή του είναι εξωφρενική: 100.000 ευρώ ανακοινώνονται, για όποιον… μπορεί να την αποκτήσει και να εξερευνήσει τις δυνατότητες της στην πίστα!

Ωστόσο, περιμένετε…έχει κι άλλο! Μέσα στην τιμή αυτή, συμπεριλαμβάνεται τεχνική υποστήριξη από την ίδια την Aprilia, για τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας! 
 

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ