net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Benelli Leoncino στην "ασφάλτινη" εκδοχή της.

Η "Trail" έκδοση της Leoncino.

Φωτογραφία του πρωτότυπου μοντέλου, στην περσινή EICMA.

Στην παραγωγή το Leoncino

Η Leoncino της Benelli, ένα μοντέλο το οποίο είχαμε δει ως πρωτότυπο στην EICMA 2015, θα παρουσιαστεί και στην φετινή έκθεση ως μοντέλο παραγωγής!

 
Η Benelli ανακοίνωσε ότι, στην φετινή EICMA του Μιλάνου, θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του Leoncino, μιας μοτοσυκλέτας την οποία είχε παρουσιάσει πέρσι ως πρωτότυπο.
 
Το μοντέλο είναι ευθεία ιστορική αναφορά στην Leoncino 125, μία μοτοσυκλέτα η οποία ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Benelli, την δεκαετία του 1950. Το νέο μοντέλο, ωστόσο, ανεβαίνει σημαντικά σε κυβισμό, καθώς θα φέρει δικύλινδρο μοτέρ 500 κ.εκ., με απόδοση 48 ίππων και 4,6 kgm ροπής. Θα τροφοδοτείται από δύο σώματα ψεκασμού 37 χιλιοστών και θα συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας θα είναι ατσάλινο τύπου trellis, ενώ το νέο Leoncino θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: τις Leoncino και Leoncino Trail, οι οποίες θα έχουν διαφορές στην ανάρτηση και στους τροχούς. Πιο συγκεκριμένα, η «απλή» έκδοση θα φέρει τροχούς 17 ιντσών, ανεστραμμένο εμπρός πηρούνι 50 χιλιοστών και κεντρικό αμορτισέρ, ενώ η έκδοση trail θα φέρει εμπρός τροχό 19 ιντσών, συμβατικό πηρούνι 45 χιλιοστών και πλευρικά τοποθετημένο αμορτισέρ στην πίσω ανάρτηση. 

Άλλες αλλαγές μεταξύ των δύο εκδόσεων έχουν να κάνουν με τα φρένα, όπου η βασική έκδοση θα φέρει δύο τετραπίστονες, ακτινικές δαγκάνες εμπρός, ενώ η έκδοση trail θα είναι εξοπλισμένη με δύο διπίστονες δαγκάνες. Και στις δύο περιπτώσεις, τα φρένα θα αποτελούνται από δύο δίσκους 320 χιλιοστών εμπρός και έναν δίσκο 260 χιλιοστών πίσω, με το ABS στον στάνταρ εξοπλισμό.

Οι μοτοσυκλέτες θα γίνουν διαθέσιμες μέσα στο πρώτο μισό του 2017. 
 

 

BENELLI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ