net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η εφαρμογή RideConnected της Sena!

Εφαρμογή RideConnected

Η εταιρία Sena δημιούργησε μία νεά εφαρμογή για τα κινητά σας τηλέφωνα προκειμένου να έχετε επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ακόμα και όταν βρίσκεστε πάνω στην μοτοσυκλέτα σας.

 
Η εφαρμογή λέγεται RideConnected και λειτουργεί συνδέοντας το ακουστικό που χρησιμοποιείτε μέσα από το κράνος με το κινητό σας τηλέφωνο. Στην συνέχεια έχοντας πρόσβαση στο διαδίκτυο είτε μέσω ασύρματου δικτύου είτε μέσω των δεδομένων του παρόχου σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με όποιο θέλετε.  
Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες και να βάλετε μέσα τα άτομα που επιθυμείτε μιλώντας τους όταν κινείστε όλοι μαζί με τις μοτοσυκλέτες άλλα και όταν κάποιος βρίσκεται στο σπίτι. O μόνος περιορισμός είναι ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με όλα τα ακουστικά της αγοράς.

Φυσικά όταν βρίσκετε σε απόμερα σημεία με την ομάδα σας και δεν έχετε σήμα μπορείτε να μιλήσετε μέσω Bluetooth. Η δυνατότητα όμως για τον αναβάτη να μπορεί να μιλήσει με τα άτομα που επιθυμεί την ώρα που κινείται με την μοτοσυκλέτα του χωρίς να αποσπάται από ακουστικά με καλώδιο, είναι πραγματικά εκπληκτική και φυσικά πολύ ασφαλέστερη απο τον παγιομένο τροπο και πάλι όμως θέλει προσοχή και σύνεση στην χρήση.
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ