net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Suzuki Gixxer 155 Ινδίας!

To Suzuki Gixxer 155 SP Ινδίας!

Εξαγωγή για το Suzuki Gixxer 155

Μια μεγάλη επιτυχία για την Suzuki Ινδίας η οποία θα εξάγει το μοντέλο που παράγει η ίδια στην Ιαπωνία. Πολύ σημαντικό επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς ότι τα ποιοτικά στάνταρ της Suzuki είναι πάρα πολύ ψηλά.

 
Το Gixxer 155 κατασκευάζεται απο την Suzuki της Ινδίας αποκλειστικά για την Ινδική αγορά και λόγω της άριστης ποιότητας της μοτοσυκλέτας αποφάσιστηκε η εξαγωγή της για πρώτη φορά στην ιστορία στο δίκτυο της Suzuki στην Ιαπωνία! Η πρώτη παρτίδα των 720 μικρών Gixxer έχει ήδη φύγει από την Ινδία με προορισμό την ακτή της Ιαπωνίας όπου οι αγοραστές περιμένουν.

Το μικρό μοντέλο της Suzuki Ινδίας ήδη εξάγεται σε κάποιες χώρες γύρω από αυτήν και στην Λατινική Αμερική . Το Gixxer 155 Streetfighter στην Ινδική αγορά έχει το πάνω χέρι στην κατηγορία του και η Suzuki πιστεύει ότι θα γίνει το ίδιο και στην Ιαπωνική αγορά. Η εξαγωγή του στην Ιαπωνική αγορά σημαίνει ότι η ποιότητα της μοτοσυκλέτας πληροί τις πολύ αυστηρές προϋποθέσεις και κανονισμούς που επιβάλλει η Suzuki της και πως πρόκειται για μία ποιοτική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα. Αυτή η εξαγωγή ίσως σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Suzuki Ινδίας η οποία πιστεύουμε ότι θα αυξήσει τις πωλήσεις της αρκετά!

To Gixxer 155 που θα εξάγεται στην Ιαπωνία έχει αερόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 155 κ.εκ. με την ισχύ του να φτάνει τους 15 ίππους. Το βάρος του είναι στα 135 κιλά και χρησιμοποιεί 17αρες ζάντες.
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ