net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τραυματίστηκε ο Marc Marquez στις δοκιμές της πίστας του Jerez.

Εξάρθρωση ώμου για Marquez

Εξάρθρωση ώμου υπέστη ο Marc Marquez κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών της ομάδας της Honda στην πίστα Jerez της Ανδαλουσίας. Κατά τα άλλα το τεστ ήταν επιτυχές παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε ο καιρός .

 
Με τα δοκιμαστικά του Qatar να πλησιάζουν, το ιδιωτικό test της Honda στην πιστά της Jerez, ήταν σημαντικό για να βρουν οι δυο αναβάτες της Honda, Dani Pedrosa και Marc Marquez, τις σωστές ρυθμίσεις για τις μοτοσυκλέτες τους.    
      
Αν και ο καιρός δεν «χαμογέλασε» κατά την διάρκεια των δοκιμών ,η τύχη επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Marquez.Εξάρθρωσε τον ώμο του κατά την δεύτερη μέρα.Ευτυχώς  η διάγνωση των γιατρών ήταν καθησυχαστική καθώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και απλά θα χρειαστεί ξεκούραση για να είναι έτοιμος  για τα δοκιμαστικά του Qatar, που θα γίνουν στις 10-12 Μάρτιου .

Ο Marc Marquez τα τελευταία χρονιά είχε αρκετούς τραυματισμούς στους ώμους του και κυρίως στον αριστερό. Στο μέλλον ίσως χρειαστεί και χειρουργείο για την αποκατάσταση του, που θα τον βγάλει έκτος δράσης για αρκετό καιρό. Το «καλό» νέο ήταν ότι αυτήν την φορά ο τραυματισμός ήταν στον δεξιό ώμο και έτσι δεν υπήρξε επιδείνωση του προβλήματος.

Εν τέλει, τα δοκιμαστικά κρίθηκαν ικανοποιητικά  αν και δεν δημοσιεύθηκαν περισσότερα  στοιχειά για την δοκιμή του νέου κινητήρα.  
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ