net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στενάχωρο το νεαρό της ηλικίας των κλεφτών.

Εξιχνιάστηκαν κλοπές στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν τρία άτομα νεαρής ηλικίας (13, 15 και 18 ετών) στην Κέρκυρα για κλοπές δικύκλων, ενώ η αστυνομία βρήκε τα κλεμμένα δίκυκλα, τα οποία και επέστρεψε στους ιδιοκτήτες τους.

 
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας το Σαββάτο 25.07.2015 στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, τρεις ημεδαποί 13, 15 και 18 ετών καθώς επίσης και ένας ακόμη 13 αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής για διακεκριμένες κλοπές.

Η δράση της ομάδας των τριών ημεδαπών, του αλλοδαπού και ενός ακόμη 15χρονου συγκατηγορούμενου, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που τους βαρύνει, εντοπίζεται κατά περίπτωση σε τρεις κλοπές δικύκλων και μια κλοπή σε περίπτερο, που διέπραξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κέρκυρα.

Αναλυτικότερα μέρος της ταυτοποιημένης δράσης των τεσσάρων κατηγορουμένων, αποτελεί η κλοπή δύο δικύκλων μοτοποδηλάτων από την πόλη της Κέρκυρας τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 24.07.2015 και το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της προηγούμενης ημέρας 23.07.2015.

Από την αναλυτική διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε η εκτεταμένη δράση του 13χρονου αλλοδαπού καθώς και δύο από τους ημεδαπούς του 15χρονου και του 18χρονου σε δύο ακόμη υποθέσεις κλοπών, μιας κλοπής δικύκλου το μεσημέρι της Παρασκευής 24.07.2015 και μιας κλοπής περιπτέρου επίσης στην πόλης της Κέρκυρας, το μεσημέρι της Τρίτης 21.07.2015, από το οποίο αφαίρεσαν προϊόντα καπνού αξίας 90 ευρώ.

Κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε το σημείο που είχαν αποκρύψει τα κλεμμένα δίκυκλα, τα οποία και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας εξετάζεται η εμπλοκή των παραπάνω τριών ημεδαπών και αλλοδαπού και ενός ακόμη 15χρονου ημεδαπού σε μια ακόμη υπόθεση κλοπής δικύκλου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση είναι και οι γονείς των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ