net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aισθητήρες, επεξεργαστές και software απαιτούν εξειδικευμένα εργαλεία, που βρίσκουμε μόνο σε ένα επίσημο δίκτυο επισκευαστών.

Κι όταν τελειώσει η εγγυημένη διετία;

Γιατί να μην το πάω στον μάστορα που θα μου κάνει τιμή-κελεπούρι και «σιγά μωρέ δε θέλει και τίποτα το σπουδαίο, λάδια-ξύδια και φύγαμε». Μεγάλο λάθος! 

Η σωστή συντήρηση μιας μοτοσυκλέτας δεν είναι μειοδοτικός διαγωνισμός. Μιλάμε για ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας που λειτουργεί ισορροπώντας αντικρουόμενους φυσικούς νόμους, επιβάλλοντας σε εκατοντάδες εξαρτήματα να συνεργάζονται στην εντέλεια. Σκάλισε μία βίδα εκτός των σωστών προδιαγραφών λειτουργίας της και όλη εκείνη η μαγική διαδικασία του “μπαίνω στη στροφή με τόσα” αποκτά γεωμετρικά αυξανόμενες ποσότητες ρίσκου. Την ασφάλειά μας δεν την παίζουμε στα ζάρια και γι’ αυτό συντηρούμε τη μοτοσυκλέτα μας πάντοτε σωστά. Έτσι όπως ο σωστά καταρτισμένος και εξοπλισμένος μηχανικός μπορεί.

Οι σύγχρονες μοτοσυκλέτες έχουν πλέον τόση ηλεκτρονική τεχνολογία, αισθητήρες, επεξεργαστές και software που δουλειά δε γίνεται δίχως τα εξειδικευμένα εργαλεία που βρίσκουμε σε ένα επίσημο δίκτυο επισκευαστών. Στην εποχή που υπάρχουν δεκάδες εταιρείες και πολλές εκατοντάδες μοντέλα στην αγορά, δεν υπάρχουν πανεπιστήμονες της μοτοσυκλέτας. Η εξειδίκευση είναι αναπόφευκτη και ο μηχανικός που έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί με τη γκάμα μιας συγκεκριμένης μόνο εταιρείας αναμφίβολα ξέρει τα μυστικά της πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ