net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν περάσει συγκεκριμένη διαδικασία εκπαίδευσης και σταδιακής πιστοποίησης, για εγγυημένη ποιότητα εργασίας.

Ακόμα και Ακαδημία

Η Yamaha έχει αναπτύξει με τα χρόνια μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω από το πώς αντιμετωπίζει τον πελάτη. Η εταιρική της ταυτότητα είναι ομοιγενής και εμφανής σε όλες τις δραστηριότητές της, απόδειξη πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάθε καλός επιχειρηματίας θα σου πει πως θες τον πελάτη να μπει στο μαγαζί σου και να ψωνίσει, αλλά χρειάζεται και να διατηρήσεις την καλή σχέση μαζί του, θες να ξανάρθει. Η περίπτωση της μοτοσυκλέτας δε διαφέρει. Εξ ορισμού η αγορά μιας μηχανής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μετέπειτα υποστήριξή της σε ανταλλακτικά και υπηρεσίες. Θέλοντας λοιπόν η Yamaha να εξασφαλίσει πως όλο της το δίκτυο θα παρέχει υπηρεσίες στο ίδιο υψηλό επίπεδο, έχει θεσπίσει κάποιες διεργασίες. 

Ας σας γνωρίσουμε τη Yamaha Technical Academy, την Τεχνική Ακαδημία της εταιρείας. Μέσω ενός δικτύου εκπαίδευσης (και επανεκπαίδευσης) οι μηχανικοί που θα συναντήσετε στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Yamaha, θα έχουν περισσότερα κοινά εκτός από πανομοιότυπες μαυρο-κόκκινες φόρμες. 

Θα έχουν περάσει μια διαδικασία εκπαίδευσης και σταδιακής πιστοποίησης που εγγυάται σε εμάς, τους τελικούς καταναλωτές πως ξέρουν πολύ καλά όλα τα μυστικά του δικύκλου μας. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους, λαμβάνουν διαρκώς ενημερώσεις για όλες τις νέες τεχνολογίες της εταιρείας, ενώ η ίδια η Yamaha φροντίζει για τη συνεχή τους κατάρτιση με πρακτικές διαδικασίες όπως το e-Learning μηχανικών. Είναι δε τόσο σίγουρη για τα αποτελέσματα της δουλειάς τους που κάθε δύο χρόνια διοργανώνει Grand Prix μηχανικών Yamaha και οι νικητές από κάθε ήπειρο συγκεντρώνονται για την Τελική Φάση στην Ιαπωνία.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ