net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έκθεση Mοτοσυκλέτας 2017 Θεσσαλονίκη

Η ομάδα SMF Moto Show ζήτησε από το κοινό τη γνώμη του για την περυσινή έκθεση μοτοσυκλέτας, που διοργάνωσε σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

 
Με μεγάλη έκπληξη η SMF Moto Show έλαβε το παρακάτω μήνυμα από φίλο μας, το οποίο μας άγγιξε πραγματικά. Έτσι, αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, χωρίς να αλλάξουμε τίποτα από το αρχικό μήνυμα. 
 
«Όταν έμαθα πέρυσι ότι θα γίνει έκθεση μοτοσυκλέτας στη Θεσσαλονίκη ήμουν επιφυλακτικός . Η τελευταία φορά που είχε γίνει κάτι σοβαρό ήταν το SMF στο λιμάνι που ήταν μια χαρά εκδήλωση αλλά και έκθεση δεν το έλεγες , από την άλλη η ίδια διοργάνωση με τη συνεργασία της ΔΕΘ με έκαναν να πάω.

Ξεκίνησα να πάω την Κυριακή στις 11 το πρωί και είπα στην γυναίκα μου ότι θα έχω γυρίσει μέχρι το μεσημέρι για το φαγητό . Πρώτη εντύπωση όταν έφτασα ο κόσμος , πολύς κόσμος ,πολλές μοτοσυκλέτες , σκούτερ , παπάκια , δυσκολεύτηκα να παρκάρω το TDM αλλά η χαρά και το κέφι που έβλεπα σε όλα τα πρόσωπα που ερχόντουσαν στην έκθεση με έκαναν και ξέχασα την ταλαιπωρία.

Ο εσωτερικός χώρος της έκθεσης σχετικά μικρός αλλά με όμορφα περίπτερα , οι περισσότερες εταιρίες ήταν εκεί , και η BMW και η Yamaha και η Honda και η Suzuki, η KTM, η Ducati, η Piaggio, η Αprilia, η KYMCO, η GeminiHusqvarnaSWM, είχε και αξεσουάρ , χτύπησα και ένα μπουφάν 4 εποχών με εκατό ευρώ μόνο , βρήκα και ένα jet κρανάκι για την μικρή (κόρη) αλλά και κλειδαριά για την άλλη αγάπη μου.

Το πρωτόγνωρο ήταν ότι ήταν εκεί όλα τα νέα μοντέλα της χρονιάς , πολλά κατευθείαν από το εξωτερικό και τώρα που το σκέφτομαι κάποια δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και τώρα. Η ατμόσφαιρα στο χώρο δεν θύμιζε με τίποτα τις τυποποιημένες εκθέσεις του παρελθόν , ακουγόταν ωραία μουσική , οι εκθέτες ήταν πολύ cool, άφηναν τον κόσμο να ανεβαίνει σε όλες τις μηχανές και γενικά είχες την αίσθηση ότι ήσουν σε γιορτή.

Εξω βρήκα και παλιούς μου φίλους που είχαν έρθει από την Αλεξανδρούπολη και όλοι μαζί πήγαμε στα test ride για να οδηγήσουμε τα νέα μοντέλα . Και οδηγήσαμε και τι δεν οδηγήσαμε , Africa, V-Strom, GSXR,BMW , MT-O9, MT-7 και πολλά άλλα. Και εκεί που λέγαμε ότι τελειώσαμε άρχισε το show αυτού του τρελού του Ιταλού που έκανε παπάδες με τη vespa του και από κοντά και ο δικός μας ο Cocos με την γρούνα του αλλά και τα παιδιά με τις βέσπες από το Vespa club Thessaloniki. Nα μην ξεχάσω να πω ότι ήταν όλα τα club της πόλης, με κλασικές και custom μοτοσυκλέτες αλλά και μια έκθεση με όλη την ιστορία της βέσπας.

Με αυτά και με τα άλλα η ώρα είχε πάει 6 το απόγευμα και ούτε κατάλαβε πως έφυγε , εγώ έφυγα όμως γεμάτος μοτοσυκλέτα και ας τα άκουσα από την γυναίκα μου , έτσι και αλλιώς φέτος θα ξαναπάω και θα τους πάρω όλους μαζί μου γιατί είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε όλοι καλύτερα , άλλωστε φέτος θα είναι διπλάσια , θα έχει free style, ακροβατικά, επίδειξη trial ακόμα και το γύρω του θανάτου.

Ανυπομονώ να έρθει η 11-14 Μαΐου!!!»

Χορηγός επικοινωνίας του SMF Moto Show 2017 είναι το περιοδικό Moto Τρίτη και μέγα χορηγός ο Mr.KTEO.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ