net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμάζουν...αργότερα οι Marc Marquez και Dani Pedrosa της Honda.

Εκτός των δοκιμών Jerez

Δεν θα συμμετέχουν οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της Repsol Honda στα επόμενα δοκιμαστικά που θα γίνουν στην πίστα του Jerez, στις 23 και 24 Νοεμβρίου.

 
Οι Marc Marquez και Dani Pedrosa, οι εργοστασιακοί αναβάτες της Repsol Honda, επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα συμμετέχουν στις επόμενες δοκιμές που θα γίνουν στο Jerez της Ισπανίας, το διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου.
 
Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι ότι η Honda δεν έχει ακόμη τον επαρκή αριθμό ανταλλακτικών και μερών να δοκιμάσει, αλλά και διότι θεωρεί τα δεδομένα που προέκυψαν από τα test της Valencia επαρκή προς το παρόν.

Ωστόσο, δύο αναβάτες θα συμμετέχουν για λογαριασμό της Honda στα δοκιμαστικά αυτά και αυτοί θα είναι ο Hiroshi Aoyama, ο εργοστασιακός δοκιμαστής της εταιρείας, αλλά και ο αναβάτης της Marc VDS Jack Miller.  

Στις δοκιμές του Jerez θα είναι παρούσες και οι Suzuki, Aprilia, Ducati και οι δορυφορικές της, αλλά και η KTM. Eπιπλέον, στην Ισπανική πίστα θα δοκιμάζουν ταυτόχρονα και κάποιες ομάδες των World Superbikes. H μη συμμετοχή των Pedrosa και Marquez σημαίνει ότι οι αναβάτες θα έχουν δυνατότητα να κάνουν δύο ημέρες δοκιμών παραπάνω στο μέλλον και μέσα στη σεζόν του 2017, αφού η ομάδα τους δικαιούται 5 ημέρες ιδιωτικών τεστ.

Οι αναβάτες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, θα συμμετέχουν στις επόμενες δοκιμές της Honda, που θα ξεκινήσουν στις 30 Ιανουαρίου στην Sepang της Μαλαισίας. 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ