net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η γυμνή έκδοση, σύμφωνα με Ιαπωνικό περιοδικό

Εμφανίστηκε σχέδιο σε ξένο περιοδικό

Η Honda, πριν λίγο καιρό, παρουσίασε στο κοινό, το νέο CBR250RR που αναμένεται να βγει στην παραγωγή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 
Σύμφωνα με ρεπόρτερ Ιαπωνικού περιοδικού, η γυμνή έκδοση του μοντέλου είναι στα σκαριά για να ανακοινωθεί. Κυκλοφορούν ήδη, κάποια φανταστικά σχέδια, όσο αναφορά τη μορφή του, σε Ιαπωνικό περιοδικό.
 
Πολλοί θα βιαστούν να πουν, ότι είναι απλά φήμες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όμως το παρελθόν έχει δείξει ότι το συγκεκριμένο περιοδικό έχει καλές πηγές πληροφόρησης όσο αναφορά την Ιαπωνική εταιρία.

Αν αναλογιστούμε, ότι η Honda έδωσε πληροφορίες για το CBR250RR το 2014 και παρουσίασε τις επερχόμενες εκδόσεις το 2015, τότε φαντάζει πολύ πιθανό το σενάριο της παραγωγής γυμνής έκδοσης. Αν όλα αυτά αποδειχτούν αληθινά, τότε τα πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και πλήρως ανταγωνιστική πρόταση στην κατηγορία του. 

Φανταστείτε μια naked με κινητήρα απόδοσης 40 ίππους, με δυνατότητα ρύθμισης αναρτήσεων, νέο ελαφρύ πλαίσιο, 3 προγράμματα χαρτογράφησης και στάνταρ ABS.

Αναμένεται ελκυστικό. Εσείς τι λέτε;

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ