net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

E δεν το λες άσχημο σε καμία περίπτωση. Star Wars και τέτοιες καταστάσεις...

Αιώρηση και τέρμα φουτουρισμός αλλά ο boxer, boxer!

Στο μακρυνό ( ; ) μέλλον, στις δοκιμές θα γράφουν για τα g και για το ιδανικό ύψος πτήσης...

Έμπνευση από τα …Lego!

Αιωρούμενο GS με boxer, που θυμίζει τα Hover Bikes από τον πόλεμο των άστρων. Είναι το μέλλον… τώρα; Η μήπως συμβαίνει κάτι άλλο… πιο προσγειωμένο; Διαβάστε περί τίνος πρόκειται!

 
Γνωρίζετε τα Lego Technic; Αν όχι, σπεύστε τώρα στο πρώτο παιχνιδάδικο και αγοράστε ένα μοντέλο, δεν ξέρετε τι διασκεδαστική δημιουργικότητα χάνατε τόσο καιρό! Στην BMW μάλλον τα ξέρουν πολύ καλά και για αυτό παραχώρησαν την άδεια ώστε να παραχθεί ένα kit που να αναπαριστά το πασίγνωστο R 1200 GS μοντέλο τους. 

Το θέμα με τα Lego –και ένας από τους πολλούς λόγους που είναι φανταστικό παιχνίδι- είναι ότι μπορείς με τα εξαρτήματα τους να φτιάξεις πολλές παραλλαγές στο «κυρίως θέμα», συνήθως μάλιστα η ίδια η εταιρεία συμπεριλαμβάνει στο βιβλίο οδηγιών – συναρμολόγησης και μια δεύτερη κατασκευαστική εναλλακτική.

Στο συγκεκριμένο kit λοιπόν, το δεύτερο σχέδιο αφορούσε σε ένα αιωρούμενο φουτουριστικό  ΒMW R 1200 GS. H απλή λογική λέει ότι αφού με τα κομμάτια ενός παιχνιδιού που αναπαριστά κάτι πραγματικό , μπορεί να προκύψει κάτι άλλο, τότε και με τα τμήματα 1:1 κλίμακας που συνθέτουν ένα… αληθινό GS, μπορεί να προκύψει ένα… παρόμοιο «άλλο»
 
Kάπως  έτσι προέκυψε το Hover GS που βλέπετε στις φωτογραφίες. Σε κανονικές διαστάσεις  (όχι υπό κλίμακα) και με χρήση των κομματιών από την γραμμή παραγωγής. 

Είναι λειτουργικό; Φυσικά και όχι…  
Τι εξυπηρετεί; Είναι ωραίο! 
Γιατί το έκαναν; Γιατί μπορούν!

... και το έκαναν επίσης,  γιατί  σε όλους μας, όσο και αν μεγαλώσουμε ,πάντα θα κρύβεται ένας πιτσιρικάς μέσα μας!   

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ