net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πραγματικά ξεχωριστό, και λαχταριστό το δώρο της "μαμάς" VW στον Sebastian Ogier, για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου τίτλου του στο WRC.

Ένα Ducati Panigale για τον Ogier

Ένα Ducati 1199 Panigale S, στην έκδοση Senna μάλιστα, πρόσφερε η VW Motorsport στον πρωταθλητή της Sebastian Ogier, για να τον ευχαριστήσει για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα του στο WRC.

 
Η VW (ιδιοκτήτης μέσω της AUDI της Ducati), γνωρίζοντας ότι ο Ogier έχει ως είδωλο τον θρύλο της F1, Ayrton Senna, του πρόσφερε την εντυπωσιακή Ducati 1199 Panigale S στην ειδική έκδοση Senna. 

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση της μοτοσικλέτας, που κατασκευάστηκε σε μόλις 161 μονάδες, προς τιμήν του βραζιλιάνου οδηγού, όσες και τα GP που συμμετείχε μέχρι το θάνατό του στην Imola. Η συλλεκτική Panigale είναι βαμμένη στα γνωστά χρώματα που ο ίδιος ο Senna διάλεξε, στη επίσκεψή του στο εργοστάσιο της Ducati, λίγες εβδομάδες πριν το μοιραίο ατύχημα το 1994.

Ο Ogier παρέλαβε τα κλειδιά της 1199 Panigale S Senna, σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Wolfsburg και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για μένα ο Senna είναι ο μεγαλύτερος ήρωας όλων των εποχών στα motorsport. Είναι το είδωλο μου».

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ