net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο «Sea Sider» για surfers-μοτοσυκλετιστές

To νέο «Sea Sider» για surfers-μοτοσυκλετιστές

Ένα Honda C70 πάει για surf

H εταιρεία Deus ex Machine αποφάσισε να δώσει μια λύση στην ταλαιπωρία των surfers. Έτσι τροποποίησε ένα Honda Super Cub της δεκαετιάς του `70 σε μια μοτοσυκλέτα με το όνομα «Sea Sider».

 
Ένα Honda C70 του 1974 θυσιάστηκε στο βωμό του surfing και χρησιμοποιήθηκε ως βάση αυτής της μεταμόρφωσης. Ο κινητήρας του «Sea Sider» ανήκει σε ένα Honda Astra του 1995, προσφέροντας περισσότερη ισχύ και τη δυνατότητα εκκίνησης με μίζα.
 
Οι μηχανικοί του «Sea Sider» δεν επικεντρώθηκαν μόνο στο concept της μοτοσυκλέτας. Έκαναν αρκετές vintage αλλαγές, όπως στο πλαίσιο, το τιμόνι, τον προβολέα και το μπροστινό καλάθι. Σε μια προσπάθεια να μειωθεί το βάρος του φορτίου, το πλαίσιο αποχωρίστηκε τα περιττά μέρη.
 
Η εξάτμιση της αρχικής μοτοσυκλέτας αντικαταστάθηκε από μια νέα χειροποίητη. Οι ζάντες κατασκευάστηκαν στην Ιαπωνία και η σέλα είναι χειροποίητη. Παρολ` αυτά το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό του «Sea Sider» είναι η χειροποίητη σανίδα του surf στα αριστερά το πλαισίου. Τα δυο στηρίγματα για τη μεταφορά της σανίδας, είναι βιδωμένα στο πλαίσιο, αλλά μπορούν και να αφαιρεθούν.
 
Η σανίδα φαίνεται να είναι ασφαλισμένη στα στηρίγματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για την επιρροή του φορτίου στην ισορροπία της μοτοσυκλέτας.
 
Ωστόσο, το μοντέλο «Sea Sider» φαίνεται να είναι διασκεδαστικό, ακόμα και για τους λιγότερο ενθουσιώδεις των θαλάσσιων σπορ. Πρόσφατα παρουσιάστηκε στην έκθεση «Temple of Enthusiasm» στην Ινδονησία.
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ