net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έφυγε από τη ζωή ο πρωταθλητής Delhalle

Ένα ατύχημα του κόστισε τη ζωή

Ο πρωταθλητής του Endurance Racing, Anthony Delhalle, έχασε τη ζωή του μετά από ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των δοκιμών γα τον αγώνα Le Mans.

 
Ο οδηγός της Suzuki, που ήταν σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών έχασε για αδιευκρίνιστους  λόγους, τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του σε μια ευθεία της πίστας Paul Armagnac κοντά στο Nogaro στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τον teammate, ο άτυχος οδηγός βγήκε εκτός πορείας χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο ή εξαιτίας απώλεια πρόσφυσης. Το αποτέλεσμα ήταν να υποκύψει στα τραύματα του.

Ο 35χρονος πρωταθλητής, είχε 5 τίτλους από το 2011 έως και τη περσινή χρονιά με εξαίρεση το 2014. Μάλιστα ήταν πρωτοπόρος και στη φετινή σεζόν , μετά τον πρώτο γύρο.

Ο συναθλητής του στη Suzuki Vincent Philippe, δήλωσε συγκλονισμένος από το γεγονός και ότι νιώθει ότι έχασε ένα κομμάτι του εαυτού του.

Ο Delhalle και οι συμπαίκτες του, Vincent Philippe και Etienne Masson, συνεργάστηκαν για να φέρουν στη  Suzuki Endurance FIM ΕΚΑ τον τίτλο, το περασμένο έτος και με καριέρα που απαριθμεί συνολικά οκτώ παγκόσμιους τίτλους, όλες με την ομάδα της Suzuki, ο Γάλλος θα λείψει από τους λάτρεις του  μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο .

Η FIM εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά της, προς την οικογένεια, τους φίλους και την ομάδα του Anthony Delhalle. Τόνισε ότι είναι μια οδυνηρή απώλεια.

Καλό ταξίδι Πρωταθλητή 
 

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ