net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Moto Τρίτη, αύριο στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ.

Αποστολή στην Ιταλία: Οδηγούμε το ολοκαίνουριο Piaggio Beverly 125-150.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Honda CBR500R

Δοκιμάζουμε: Ανανεωμένο BMW F 800 GS

Οδηγούμε: Harley-Davidson Softail Breakout

Ένα τεύχος που τα έχει όλα!

Ψάχνεις scooter, street, on-off ή cruiser μοτοσικλέτα; Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα τα έχει όλα! Πρώτη επαφή με το νέο Piaggio Medley, δοκιμές των Honda CBR500R, KTM 690 Duke και BMW F 800 GS, την εντυπωσιακή Harley-Davidson Breakout και πολλά-πολλά άλλα!

 
Ό,τι μέσο και αν ψάχνεις για να κινηθείς, το νέο Moto Τρίτη σου προσφέρει τη λύση! Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά όλα αυτά που περιλαμβάνει το νέο τεύχος, το οποίο θα βρείτε αύριο 24 Μαΐου, στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ.

Οδηγούμε στην Ιταλία: Piaggio Medley 125-150
H Piaggio κάνει δυναμική επανείσοδο στα μικρά premium scooter με ένα… γκολ από τα αποδυτήρια που λέγεται Medley. Με δυναμική σχεδίαση, υψηλή ποιότητα κατασκευής, χώρο για δύο κράνη κάτω από τη σέλα , ABS και Start & Stop στο στάνταρ εξοπλισμό, το Medley κάνει τη ζωή σας εύκολη και βάζει δύσκολα στο σκληρό ανταγωνισμό χάρη και στην εξαιρετικά ανταγωνιστική του τιμή.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Honda CBR500R
Με άκρως εντυπωσιακή σχεδίαση για την κατηγορία και βελτιώσεις στα σημεία, το ανανεωμένο CBR500R παρουσιάζεται ως μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη πρόταση στις μοτοσικλέτες μικρού μεσαίου κυβισμού. Ιδιαίτερα ικανό στον επαρχιακό αλλά και απόλυτα χρηστικό στην καθημερινότητα, αποτελεί ιδανική πρόταση τόσο για τους κατόχους διπλώματος Α2, όσο και για εκείνους που ψάχνουν μια οικονομική μοτοσικλέτα για όλες τις χρήσεις.

Δοκιμάζουμε: KTM 690 Duke
Είναι το ισχυρότερο μονοκύλινδρο παραγωγής και μια από τις πιο προηγμένες naked street μεσαίου κυβισμού που αφήνει μια ανεξίτηλη στάμπα στα εγκεφαλικά σου κύτταρα, αν βρεθείς στη σέλα του, έστω και για μια σύντομη βόλτα. Το 690 Duke είναι απλά μοναδικό, πολυδιάστατο και θα εκτιμηθεί δεόντως τόσο από τον αρχάριο αναβάτη όσο φυσικά και από τον έμπειρο.

Δοκιμάζουμε: BMW F 800 GS
Η βαυαρική μοτοσικλέτα, που αναγέννησε ουσιαστικά τα δικύλινδρα on-off στα 750-800 κ.εκ., αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια γνήσια all-round πρόταση. Στην τελευταία της εκδοχή παρουσιάζεται ακόμη πιο ολοκληρωμένη τόσο αισθητικά, όσο και στον τομέα του εξοπλισμού της με τις έξτρα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις να κάνουν τη διαφορά.

Οδηγούμε: Harley-Davidson Softail Breakout
Τα γνωστό πλέον φορτηγό της αμερικάνικης εταιρίας έκανε την καθιερωμένη στάση του στη χώρα μας και εμείς βρεθήκαμε στη σέλα της νέας Softail Breakout κάνοντας πολλά χιλιόμετρα εντός και εκτός πόλης. Μια μοναδική εμπειρία με μια μοναδική μοτοσικλέτα.

Best Buy: Τρία streetfighters του λίτρου
Υπερβολική δύναμη, χαρακτήρας, δυνατότητες και εντυπωσιακή σχεδίαση. Αυτά είναι τα κύρια στοιχεία των σύγχρονων streetfihgters, τα οποία, λίγο έως πολύ, βασίζονται στα superbikes της εκάστοτε εταιρίας. Σας παρουσιάζουμε τρία μοντέλα που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Best Buy: Best Sellers GT scooters 250-300 κ.εκ
Τα GT scooters μεσαίου κυβισμού είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία καθώς συγκεντρώνει μια σειρά από πλεονεκτήματα που κανένας νοήμων αναβάτης δεν μπορεί να αγνοήσει. Σας παρουσιάζουμε το Top 3 των πωλήσεων των τριών πρώτων μηνών του 2016.

Αφιέρωμα: After Sales Piaggio
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Piaggio μετά την αγορά του δικύκλου.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο των αγώνων.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ