net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το FTR750 λειτουργεί με τον υψηλής απόδοσης 750cc V-Twin υγρόψυκτο κινητήρα.

Η εταιρεία επέστρεψε στην Αμερικανική επίπεδη πίστα αγώνων το 2016 με το κατασκευασμένο για αυτό το σκοπό, FTR750.

Έναντι 50.000 δολαρίων το Indian Scout FTR750

Το Indian Scout FTR750 ευελπιστεί να βάλει τέλος στην κυριαρχία της Harley-Davidson στην επίπεδη πίστα αγώνων…

 
Διαθέσιμο προς πώληση έναντι 50.000 δολαρίων είναι πλέον το Indian Scout FTR750, όπως ανακοίνωσε η Indian Motorcycle. 

Η εταιρεία επέστρεψε στην Αμερικανική επίπεδη πίστα αγώνων το 2016 με το κατασκευασμένο για αυτό το σκοπό, FTR750, ελπίζοντας ότι θα βάλει τέλος στην κυριαρχία της Harley-Davidson. Το ντεμπούτο της μοτοσικλέτας έγινε κατά τη διάρκεια του φινάλε της σεζόν 2016 στο Santa Rosa Mile (AMA Pro Flat Track), όπου τερμάτισε 7η στα χέρια του Τζο Κοπ. 
 
Για το 2017, ωστόσο, η αγωνιστική ομάδα της Indian Motorcycle θα αποτελείται από τον πρωταθλητή του 2016 Μπράιαν Σμιθ, τον πρωταθλητή του 2013 Μπραντ Μπέικερ και τον τρεις φορές πρωταθλητή Τζάρεντ Μις. 
 
Το FTR750 λειτουργεί με τον υψηλής απόδοσης 750cc V-Twin υγρόψυκτο κινητήρα, διαθέτει ένα μοναδικό, εξαιρετικά ελαφρύ ατσάλινο πλαίσιο και κομψό σώμα από CARBON ανθρακόνημα
 
«Από το ντεμπούτο της, το feedback σχετικά με την Scout FTR750 υπήρξε εξαιρετικά θετικό, με απίστευτο ενδιαφέρον και ζήτηση για τη μοτοσικλέτα. Η διαθεσιμότητα της μοτοσικλέτας σε όλες τις αγωνιστικές ομάδες θα βοηθήσει περαιτέρω την εγκαθίδρυση της παρουσίας της Indian Motorcycle στην Αμερικανική επίπεδη πίστα», τόνισε σχετικά ο διευθυντής προϊόντων της Indian Motorcycle, Γκάρι Γκρέι. 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ