net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πίσω στις πίστες ο Dani Pedrosa.

Επιστροφή στην Valencia

Επιστρέφει στους αγώνες των Moto GP ο Dani Pedrosa, μετά την μακροσκελή απουσία του λόγω τραυματισμών, που υπέστη στο Motegi.

 
Αφού αναγκάστηκε να χάσει τρεις γύρους του πρωταθλήματος Moto GP, ο Dani Pedrosa επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στην Valencia.
 
Ο Ισπανός είχε υποστεί εκτενείς τραυματισμούς μετά από πτώση του στο Motegi. Συγκεκριμένα, εκτός από κάταγμα στην δεξιά κλείδα του, ο Pedrosa υπέφερε από κάταγμα στην περόνη του δεξιού ποδιού και στον τέταρτο μετατάρσιο στο αριστερό του πόδι!

Ο ίδιος ο Pedrosa δηλώνει για το γεγονός: «Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες πονούσα πολύ, ειδικά μετά την εγχείρηση. Επιπλέον, αναγκάστηκα να χάσω τη δράση σε τρεις αγαπημένες μου πίστες. Τέλοσπάντων, τα πράγματα έγιναν καλύτερα μέρα με τη μέρα και η σκέψη ότι θα προλάβω να αναρρώσω πριν την Valencia ήταν μια σκέψη που μου ανέβαζε το ηθικό σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές»

«Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για το πώς θα αισθάνομαι πάνω στην μοτοσυκλέτα, αλλά όπως και να έχει είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω πίσω στους αγώνες! Αγαπώ πολύ την πίστα της Valencia, έχω φανταστικές αναμνήσεις από εκεί και θα είναι συναρπαστικό να επιστρέψω στη δράση μπροστά σε όλους τους fans μου».

Κατά την διάρκεια της απουσίας του, ο Dani Pedrosa έπεσε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος οδηγών ενώ, λόγω των πτώσεων του Marc Marquez, πλέον και η Repson Honda έχασε την πρωτοκαθεδρία στο πρωτάθλημα ομάδων και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, 10 βαθμούς πίσω από την Movistar Yamaha! Μετά τον αγώνα, ο Dani Pedrosa θα πρέπει να συμμετέχει και στα επίσημα δοκιμαστικά, που θα γίνουν στην πίστα στις 15 και 16 Νοεμβρίου. 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ