net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κινητήρας του έχει αναβαθμιστεί πλήρως.

Ο σχεδιασμός του δίνει έμφαση στην αεροδυναμική.

Διαθέτει LED φώτα.

Εξαιρετική οικονομία καυσίμου.

Επιθετικό και ευέλικτο το Yamaha FZ25

Το FZ25 προσδοκά να ανταγωνιστεί το KTM 200 Duke ή ακόμη και TVS Apache RTR200.

 
Ομορφιά και ευκινησία σε συνδυασμό με μεγάλη οικονομία καυσίμου υπόσχεται το νέο Yamaha FZ25. Ο πρόσφατα σχεδιασμένος αερόψυκτος κινητήρας 249 cc (4-χρόνος, 2-βάλβιδος, μονοκύλινδρος) και το ελαφρύ πλαίσιο (148 κιλών) επιτρέπουν στους αναβάτες να έχουν τον πλήρη έλεγχο, κάνοντας απολαυστική την οδήγηση. 

Τα νέα χαρακτηριστικά του καθιερώνουν το FZ25 ως ένα «ισχυρό, μεσαίας κατηγορίας, street fighter». Ο σχεδιασμός του δίνει έμφαση τόσο στη μάζα όσο και στην αεροδυναμική, ενώ ο κινητήρας του έχει αναβαθμιστεί πλήρως, γεγονός που έχει βελτιώσει συνολικά την απόδοση του νέου μοντέλου (σημαντική οικονομία καυσίμου, επιτάχυνση και φιλικότητα προς το περιβάλλον). 

Με μέγιστη ισχύ 20,9 ίππους στις 8.000 στροφές/λεπτό (rpm) και μέγιστη ροπή 20 Nm στις 6.000 στροφές/λεπτό (rpm), το FZ25 προσφέρει αρκετή δύναμη στον αναβάτη, δεδομένου ότι είναι ελαφρύ,  αλλά και μια εντυπωσιακή σειρά από νέα χαρακτηριστικά (LED φώτα, ταμπλό LCD). 

Το νέο Yamaha FZ25, που ευελπιστεί να ανταγωνιστεί το KTM 200 Duke ή ακόμη και TVS Apache RTR200, εγγυάται εξαιρετική ευελιξία, ενώ είναι άνετο για καθημερινή χρήση στην κυκλοφορία της πόλης. Η σέλα είναι φαρδιά και η στάση του αναβάτη ενθαρρύνει περισσότερο τις βόλτες. Το κιβώτιο ταχυτήτων, δε, είναι 5-τάχυτο και ομαλό, ενώ η μοτοσικλέτα δεν έχει πολλές περιττές δονήσεις.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ