net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σχέδιο με την πιθανή μορφή του πολυσυζητημένου νέου Honda Superbike, που αναμένεται.

Το ήδη υπάρχον RC213V-S, πάνω στο οποίο λέγεται ότι θα βασιστεί η νέα μοτοσυκλέτα.

Έρχεται το 2018;

Φήμες πυροδοτήθηκαν από τις δηλώσεις ανθρώπων της Honda σχετικά με τον εορτασμό των 70 ετών της εταιρείας, σύμφωνα με τις οποίες, τότε θα παρουσιαστεί το νέο, πολυαναμενόμενο V4 Superbike που συζητείται εδώ και πολύ καιρό!

 
Για το νέο V4 superbike της Honda που έρχεται, έχουμε διαβάσει πολλά, κυρίως σε επίπεδο φημών. Στο παρελθόν, σας είχαμε γράψει για το νέο V4 μοντέλο που ετοιμάζει, για το οποίο είχε καταθέσει και τις ανάλογες πατέντες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η παρουσίασή του θα είναι θέμα χρόνου. 

Σήμερα, εντοπίσαμε μια ενδιαφέρουσα φήμη, η οποία μας ήρθε λίγο...παράπλευρα, μέσα από μια είδηση που αφορά τον αυτοκινητικό χώρο. Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, η Honda θα πραγματοποιήσει εορτασμό των 70 χρόνων της, το 2018. Για την περίσταση αυτή, θα παρουσιάσει ένα νέο S2000, αλλά η φήμη λέει ότι στην ίδια εκδήλωση θα εμφανιστεί και μια νέα, V4 μοτοσυκλέτα, η οποία θα είναι μια πιο "πολιτισμένη" έκδοση της εξωτικής RC213V-S! Ακριβώς ότι είχαμε δηλαδή μάθει και από τις φήμες που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα! 

Ακόμα, δυστυχώς, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για περισσότερα! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ