net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Την Κυριακή 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Φιλικό Trail Ride για το 2014.

Έρχεται το 2ο Trail Ride 2014

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου Φιλικού Trail Ride για το 2014, η διοργανώτρια Off Road Team ανακοίνωσε την ημερομηνία και για το 2ο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου στην Αττική.

 
Οι διαδρομές θα είναι διαφορετικές αυτή τη φορά, καλύπτοντας ένα διαφορετικό κομμάτι της Αττικής, με πιο μαλακά χώματα που αποτελούν μια νοητή συνέχεια της προηγούμενης διαδρομής! Στόχος για την Off Road Team είναι να έχουν συμπληρωθεί, μέχρι το τέλος της χρονιάς, 1.000 διαφορετικά χιλιόμετρα στο νομό Αττικής!

«Καθαρόαιμα» enduro, μοτοσυκλέτες on-off, μεγάλα δικύλινδρα, Quads και γουρούνες, Buggies, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα, αναμένεται να πάρουν μέρος και στο 2ο Φιλικό Trail Ride της χρονιάς.

To κόστος συμμετοχής θα είναι 25 ευρώ για τις μοτοσικλέτες, 30 ευρώ τα Buggies και 40 ευρώ για τα αυτοκίνητα, ενώ τα μέλη του Αθλητικού σωματείου Off Road Team θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10 ευρώ. Για τους φίλους μας από την επαρχία η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Φιλικού χαρακτήρα και αυτό το Trail ride
Απαλλαγμένοι από το άγχος της διάκρισης, οι φίλοι του Trail Ride εκδράμουν  με Road Book για να λασπωθούν, να διασκεδάσον, να βρεθούν με τους φίλους τους και να γνωρίσουν την άγνωστη Αττική! Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να διακόψουν την διαδρομή νωρίτερα από τα συνολικά 140 χιλιόμετρα και να αποχωρήσουν στα 30, 70, 90 και 110 χλμ.

Αποτελέσματα και χρονομετρήσεις, ΔΕΝ θα γίνουν. Θα υπάρχουν όμως βραβεύσεις! Πολλές και διάφορες! Στον πιο «όμορφο αναβάτη», στο πιο παλιό αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, στον πιο μεγάλο οδηγό, στον πιο «χαμένο» οδηγό, στην πιο πολύχρωμη στολή, στην πιο μεγάλη παρέα, στους Rookies... κτλ κτλ... Επίσης θα κληρώσουμε πλούσια δώρα από τους πολλούς δωροθέτες μας!

Εναλλακτικά σε όσους επιθυμούν διαφορετικό τρόπο πλοήγησης, μπορεί να δοθεί και ίχνος για GPS. 

Η Off Road Team υπόσχεται μια απίθανη - χωματερή Κυριακάτικη βόλτα, για κάθε οδηγικό επίπεδο αναβατών – οδηγών, αλλά και για κάθε επίπεδο οχήματος! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 16 Μαρτίου λοιπόν, με κέντρο και έδρα πάλι το Κρυονέρι και το γνωστό μας Limit Up!

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα των διοργανωτών.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ