net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Aprilia SR 125

Έρχεται το SR 125

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν τα SR 150 και SR 150 Race η οικογένεια των SR είναι έτοιμη να δεχθεί νέο μέλος.

 
Μετά την πρώτη του εμφάνιση πέρσι σε αντιπροσωπεία της Vespa, το νέο SR 125 εμφανίζεται ξανά σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Η εμφάνισή του είναι ίδια με του SR 150 και μπορεί κανείς να το αναγνωρίσει μόνο από το αυτοκόλλητο με το “125” στην δεξιά μεριά του μπροστινού μέρους της ποδιάς. Τα πιο σημαντικά στοιχεία της εμφάνισής του είναι ο ενσωματωμένος στην ποδιά προβολέας ο οποίος έχει σχήμα  πεταλούδας, τα τοποθετημένα στο τιμόνι φλάς, ο πίνακας οργάνων με τις 2 αναλογικές οθόνες και η διχρωμία στη σέλα. Χρησιμοποιεί ζάντες 14 ιντσών εμπρός και πίσω με φαρδιά ελαστικά. Ο κινητήρας είναι 125 κυβικά εκατοστά,  αποδίδει 9.6 ίππους, 8.2 χιλιογραμμόμετρα ροπής και συνεργάζεται με κιβώτιο CVT συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και η ανάρτησή του περιλαμβάνει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και μονό αμορτισέρ πίσω τοποθετημένο στην αριστερή μεριά του σκούτερ. Τα φρένα του αποτελούνται από έναν δίσκο 220 χιλιοστών εμπρός κι ένα ταμπούρο 140 χιλιοστών πίσω.

Είναι άγνωστο ακόμα πότε σχεδιάζει η Aprilia να το βγάλει σε παραγωγή, το σίγουρο όμως είναι πως αν η τιμή του είναι ανταγωνιστική, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων αναζητούν την εύκολη και οικονομική αστική μετακίνηση και θα μπορέσει να αποσπάσει σημαντικό μερίδιο από τους ανταγωνιστές της.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ