net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δεν τον λένε τυχαία SikMik τον άνθρωπο. Ο Mick Hannah είναι πραγματικά... "αρρωστάκι"!

Extreme Urban Downhill με ποδήλατο

Οι αγώνες downhill με ποδήλατο σε αστικές διαδρομές έχουν ξεφύγει σε τρέλα, ταχύτητα, άλματα, διαδρομές και θέαμα. Απολαύστε πλάνα από την helmet cam του Mick Hannah στον αγώνα του Taxco 2014, στο Μεξικό.

 
Ο αγώνας στο Taxco ήταν ο τελευταίος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος City Downhill World Tour, και ο Mick Hannah (SikMik) της UR Team κατετάγη 6ος στον αγώνα και 2ος στο πρωτάθλημα.

Ειδικά στα σκαλιά, ο ρυθμός της κατάβασης είναι πραγματικά απίστευτος, ενώ μέσα στη διαδρομή υπάρχουν διασκορπισμένα άλματα, γυριστές ράμπες, απότομες στροφές, φυσικά και τεχνητά εμπόδια. Και φυσικά οι αναβάτες πρέπει πάντα να δίνουν... προσοχή στους σκύλους!

Φοβερό βίντεο από την κάμερα κράνους, αλλά το τελευταίο πλάνο, από εξωτερική κάμερα, με τον SikMik να βρίσκεται οριζόντια με το έδαφος, πατώντας σε τοίχο σπιτιού, στο ύψος του... πρώτου ορόφου, σε κάνει να αναρωτιέσαι, πώς θα ήταν αυτά τα αποκλειστικά on-board βίντεο, με την προσθήκη πλάνων από 5-6 κάμερες τοποθετημένες σε στρατηγικά σημεία της διαδρομής.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ