net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Eυτυχία στην Suzuki απο την παρουσία της ομάδας στα δοκιμαστικά!

Εξαιρετική η παρουσία στα δοκιμαστικά

Mε μια πολύ καλή παρουσία που υπογραμμίστηκε κυρίως από την δεύτερη θέση του Iannone στα δοκιμαστικά της Sepang, η ομάδα της Suzuki έχει κάθε λόγο να χαίρεται, αφού όλα φαίνονται να μπαίνουν σε μια σειρά.

 
«Αρμόδιοι» για να μας μιλήσουν σχετικά με αυτό, είναι φυσικά οι δύο αναβάτες της ομάδας, Andrea Iannone και Alex Rins. Όπως δήλωσε λοιπόν ο «Μaniac»:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το τριήμερο (των δοκιμών). Συνεργαστήκαμε άψογα ως ομάδα και η αίσθηση που αποκόμισα από την μοτοσικλέτα ήταν πολύ θετική. Φυσικά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας, υπάρχουν τομείς που χρήζουν περεταίρω βελτίωσης, ωστόσο έχουμε συλλέξει πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων από τις δοκιμές και είμαι σίγουρος ότι θα τον αξιοποιήσουμε σωστά και θα εξελιχθούμε ακόμη περισσότερο.

Από την πλευρά του, ο Alex Rins, δήλωσε:
Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αισθάνομαι σιγουριά με την μοτοσικλέτα, αυτές τις τρεις ημέρες δουλέψαμε σκληρά, εστιάζοντας κυρίως στην αίσθηση και στην πληροφόρηση, έτσι ώστε να έχω το απαραίτητο feedback, όσο προσαρμόζω το οδηγικό μου στυλ πάνω της. Την τελευταία ημέρα συνεχίσαμε με ρυθμίσεις στην γεωμετρία και νομίζω ότι είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα χρειαστεί να κάνω πολύ περισσότερα χιλιόμετρα στην σέλα της, όσο περισσότερο την οδηγώ, τόσο περισσότερο την «καταλαβαίνω».

 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ