net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Vinales στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου

Φαβορί για τίτλο ο Vinales

Σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων ο Maverick Vinales είναι το φαβορί για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή το 2017.

 
Παρά την πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του την περσινή χρονιά με την SUZUKI και την πολυπόθητη μεταγραφή του ακολούθως στην εργοστασιακή Yamaha και στο πλευρό του Valentino Rossi, λίγοι ήταν αυτοί που αρχικά στοιχημάτιζαν οτι ο Maverick Vinales θα είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής.  

Αυτό, όμως, ξεκίνησε να αλλάζει μετά τις εμφανίσεις του τελευταίου στα δοκιμαστικά  test, πριν την έναρξη της κανονικής σεζόν, αφού εκεί έδειξε τις προθέσεις αλλά και τις δυνατότητες του. Κερασάκι στην τούρτα φυσικά, η εντυπωσιακή του νίκη στον πρώτο αγώνα της  χρονιάς, κάτω από το φως των προβολέων του Κατάρ, όπου κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα όλων, αλλά και τα στοιχήματα πάνω του .

Έτσι λοιπόν, μετά τον πρώτο αγώνα και σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων, ο 22χρονος Vinales προηγείται στην αντίστοιχη κατάταξη με τον Valentino Rossi να βρίσκεται στη 2η θέση και τον Mark Marquez στη 3η. Βέβαια, μη ξεχνάμε ότι τα πάντα μπορούν να ανατραπούν στη συνέχεια της αγωνιστικής  περιόδου, εφόσον μιλάμε για μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Εσείς, σε ποιον θα στοιχηματίζατε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2017;

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ