net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Furion M1 Ηybrid θα έχει έναν περιστροφικό κι έναν ηλεκτρικό κινητήρα.

Furion M1 Ηybrid: Το μοντέλο του μέλλοντος

Η γαλλική εταιρεία Furion Motorcycles θέλει να κατασκευάσει τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος και επί του παρόντος προσπαθεί να εξελίξει ένα υβριδικό μοντέλο για να το παρουσιάσει στην αγορά.

 
Το μοντέλο ονομάζεται Furion M1 και τροφοδοτείται από ένα περιστροφικό κινητήρα, χωρητικότητας 654 κ.εκ., που αποδίδει περίπου 125 ίππους. Επιπλέον η γυμνή μοτοσυκλέτα διαθέτει και έναν ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρίες λιθίου, που αποδίδει περίπου 55 ίππους. Οι δύο πηγές ισχύος του M1 στεγάζονται σε ένα ατσαλίνο πλαίσιο χωροδικτύωμα.
 
Η ισχύς και η κατανάλωση εξαρτώνται από τον τρόπο λειτουργίας της μοτοσυκλέτας. Η λειτουργία μεγάλης εμβέλειας είναι κατάλληλη για καλύτερη οικονομία καυσίμου, ενώ η sport λειτουργία με τους 180 ίππους συνολικά δίνει την καλύτερη απόδοση.

Το βάρος της Furion M1 είναι 195 κιλά και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της φαίνονται πειστικά: ένα ρυθμιζόμενο πιρούνι 43 χλστ στο μπροστινό μέρος, μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση πίσω και μπροστινά, ακτινικά φρένα τεσσάρων εμβόλων.
 
Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η μοτοσυκλέτα θα προσφέρει υψηλές αποδόσεις με κατανάλωση ρεκόρ -400χλμ σε 16 λίτρα καυσίμου. Η μοτοσυκλέτα βρίσκεται, ακόμα, στο στάδιο της αρχικής ιδέας, οπότε δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το συμπέρασμα είναι ότι αν οι υβριδικές μοτοσυκλέτες φαίνονται τόσο ωραίες όσο το Furion M1, τότε θα ξεπουλήσουν!
 
 

 

CONCEPT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ