net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πολλά αλλάζουν στο νέο Diavel, αλλά η αναγνωρισιμότητά του είναι άμεση.

Από αυτή τη γωνία φαίνεται καλύτερα το νέο ψαλίδι.

To Diavel πρωτοπαρουσιάστηκε στις διεθνείς εκθέσεις του 2010 και έκτοτε διατηρεί μαι ξεχωριστή θέση στη γκάμα της Ducati.

Φωτογραφίες του νέου Ducati Diavel

Αγγλική ιστοσελίδα έχει σε αποκλειστικότητα δύο φωτογραφίες του υπό εξέλιξη νέου Diavel από τη Ducati. Όπως αυτές αποκαλύπτουν άμεσα, αλλάζει σημαντικά η βασική λογική της μοτοσικλέτας.

 
Το αγγλικό Visordown δημοσιεύει σε αποκλειστικότητα δύο φωτογραφίες της νέας Ducati Diavel, μοτοσικλέτα η οποία βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και αναμένεται να παρουσιαστεί τον Νοέμβριο στο Μιλάνο.

Αυτό που είναι άμεσα εμφανές στις φωτογραφίες, είναι η μετατόπιση των μαρσπιέ μπροστά, σε μια θέση που θυμίζει περισσότερο αμερικάνικο custom και λιγότερο ευρωπαϊκό power cruiser. Δεν θα πρέπει βέβαια να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αυτή να είναι απλώς μια έκδοση του Diavel πιο προσαρμοσμένη στην αγορά των ΗΠΑ, υπάρχουν όμως αρκετοί λόγοι για να μας πείσουν πως μάλλον αυτό θα είναι το νέο μοντέλο συνολικά.

Βλέπουμε πολλές αλλαγές σε δομικά στοιχεία της μοτοσικλέτας, όπως το νέο ψαλίδι - κάτι που δε θα περιμέναμε να βρίσκεται μόνο σε μια έκδοση του μοντέλου.
Νέες εξατμίσεις επίσης κάνουν τη διαδρομή από χαμηλότερα στον κινητήρα και βγαίνουν μεταξύ αυτού και του πίσω τροχού.

Παράλληλα, το μπροστινό μέρος της μοτοσικλέτας έχει "ελαφρύνει" αισθητά, καθώς έφυγαν τα πλαϊνά καπάκια και άλλαξε σχήμα το ρεζερβουάρ, με αποτέλεσμα η όλη κατασκευή να δείχνει λεπτότερη μπροστά.

Ξεχωρίζει επίσης το νέο εξωτερικό look του δικύλινδρου κινητήρα, για τον οποίο φήμες από την Ιταλία αναφέρουν πως θα εξοπλίζεται με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού Desmodromic Variable Timing, όπως εφαρμόζεται και στο Multistrada 1200.

Είμαστε σε αναμονή για νέες πληροφορίες ενόψει του καυτού φθινοπώρου που έρχεται μαζί με την πολυπόθητη κολεξιόν των μοντέλων 2016.

Πηγή: Visordown

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ