net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μία πρόταση για την πιθανή τελική μορφή του Suzuki GSX-R 250!

GSX-R 250:Νέο rendering!

Μια νέα ψηφιακή απεικόνιση του αναμενόμενου μικρού supersport από την Suzuki αποκαλύπτει μια πιθανή μορφή του, σύμφωνα με την οποία η μοτοσυκλέτα θα φέρει εξαρτήματα που ήδη υπάρχουν στο GSX-R 125 και θα είναι βαμμένη σε αγωνιστικά χρώματα!

 
Οι φήμες γύρω από το μικρό supersport που ετοιμάζει η Suzuki, στην κατηγορία των 250 κ.εκ., συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, οι ιδιαίτερα δραστήριοι Ινδοί συνάδελφοί μας στο Rushlane αποκαλύπτουν ένα ψηφιακό Rendering, το οποίο απεικονίζει την πιθανή μορφή της GSX-R 250!

Σε μια μοτοσυκλέτα η οποία προς το παρόν περιβάλλεται μόνο από...φήμες, οποιοδήποτε τέτοιο σχέδιο μπορεί να προκαλέσει όργιο αντιδράσεων! Όπως διακρίνουμε στο σχήμα, η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας είναι έντονα επηρεασμένη από το μεγάλο GSX-R 1000 Concept. To ρεζερβουάρ του μοντέλου αναμένεται μεγάλο, στοιχείο που θα προσθέτει τόσο σε αυτονομία όσο και σε εμφάνιση, ενώ η εξάτμιση προέρχεται από το ήδη υπάρχον GSX-R 125. 

Βλέπουμε επίσης ότι η μοτοσυκλέτα πιθανότατα θα φέρει ανεστραμμένο πηρούνι, ενώ αναμένεται να έχει και ABS. 

To μοντέλο, σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα μπει στην γκάμα της εταιρείας το 2017, ενώ είναι πολύ πιθανόν να το δούμε με τετρακύλινδρο κινητήρα! 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ