net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ακραίο σε εμφάνιση, το νέο concept της βουλγάρικης εταιρείας Galaxy Custom.

Με βάση ένα BMW R1100R, το δημιούργημα του Ivaylo Trendafilov δείχνει υπέροχα διαφορετικό, στα πρώτα 3D σχέδια.

Ο άξονας παραμένει στην τελική μετάδοση, με το μπροστινό σύστημα να δείχνει από ιδιαίτερο έως και ουτοπικό.

Η μοτοσικλέτα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί techno-cruiser, καθώς θυσιάζει την παράδοση για πιο φουτουριστική εμφάνιση.

Μονόσελο, ίσιο, χαμηλό τιμόνι, δίσκοι μαργαρίτες, και απίστευτες εξατμίσεις.

Ακόμα και οι κυλινδροκεφαλές του Boxer κινητήρα είναι custom κατασκευές.

Galaxy Custom BMW R1100R

Θαυμάστε το πανέμορφο νέο "πόνημα" της Βουλγάρικης εταιρείας Galaxy Custom, έστω κι αν αυτό ακόμα βρίσκεται σε πρώιμη φάση όσον αφορά στην ολοκλήρωση του.

 
Η Galaxy Custom του designer Ivaylo Trendafilov έχει έδρα τη Βουλγαρία, και ειδικεύεται στην κατασκευή εντυπωσιακών custom μοτοσικλετών.

Ο Trendafilov έχει παρουσιάσει στο παρελθόν αρκετές custom δημιουργίες δίχως να δείχνει αυστηρή προσήλωση στα μοντέλα κάποιας συγκεκριμένης εταιρείας. Έχει δουλέψει τόσο πάνω σε μοτοσικλέτες της HD, όσο και σε ιαπωνικά μοντέλα, αλλά και σε μοντέλα της BMW.

Η τελευταία δουλειά της εταιρείας αφορά σε μια πολύ εντυπωσιακή μοτοσικλέτα με αρχικό υλικό μια... BMW R1100R. Τώρα, αν δεν σας λέγαμε αυτή την λεπτομέρεια, ίσως να δυσκολευόσασταν να το πιστέψετε, μιας και τα 3D σχέδια που παρουσίασε η Galaxy Custom δεν θυμίζουν σε τίποτα τη βάση της δημιουργίας του εν λόγω δικύκλου. 

Όλα έχουν αλλάξει, και όλα έχουν γίνει ακραία, πάνω στο απίστευτα επιθετικό custom. Μόνο ο Boxer κινητήρας σου κινεί υποψίες. Από ότι βλέπουμε παραμένει και ο άξονας στην τελική μετάδοση, ενώ εξωπραγματικό δείχνει το μπροστινό σύστημα, που θυμίζει μεν ανάρτηση τύπου Hossack (Duolever, Telelever, κλπ), διαθέτει όμως ΔΥΟ αμορτισέρ αντί για ένα κεντρικά τοποθετημένο! Το αν δουλεύει, ή ακόμα το αν θα παραμείνει έτσι στο μοντέλο παραγωγής, ουδείς το γνωρίζει.

Τα δισκόφρενα είναι τύπου μαργαρίτας, ενώ ξεχωρίζει το ιδιαίτερο κάλυμμα του πίσω δίσκου, αλλά και το μακρύ ψαλίδι. Το τελικό (τελικά; δεν φαίνεται αν είναι δύο από τη συγκεκριμένη γωνία) των εξατμίσεων είναι ιδιαίτερα μικρό, και δεν δείχνει και τόσο... ήσυχο. Custom είναι ακόμα και οι τετραγωνισμένες κυλινδροκεφαλές, με το λογότυπο της Galaxy πάνω τους. Θέση για συνεπιβάτη δεν υπάρχει, ενώ -τουλάχιστον στα 3D- ιδιαίτερα λεπτό δείχνει περιέργως το πίσω ελαστικό.

Μακάρι να δούμε την ιδέα της Galaxy Custom να εξελίσσεται σύντομα σε μοτοσικλέτα παραγωγής -έστω και ως μοναδικό κομμάτι.

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ