net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στη σημερινή προσφορά θα βρείτε γυαλιά ηλίου από το κατάστημα Too Fast!

Γυαλιά ηλίου για αναβάτες

Ο ήλιος για τους αναβάτες είναι ενοχλητικός και σίγουρα επικίνδυνος γιατί όταν πέφτει στα μάτια στραβώνει. Η λύση έρχεται από το κατάστημα Too Fast και τα γυαλιά ηλίου Montana Sport SP312C.

 
Τα γυαλιά ηλίου Montana Sport SP312C διαθέτουν 100% αντηλιακή προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB. Οι φακοί έχουν anti-scratched επικάλυψη προς αποφυγή των γρατζουνιών ενώ είναι αύθραυστοι και παρέχουν ευρύ οπτικό φάσμα.

Το σχέδιο τους είναι τύπου swiss και είναι κατασκευασμένα με ευέλικτη τεχνολογία με την οποία προσαρμόζονται σε κάθε τύπο κεφαλιού. Οι διαστάσεις τους είναι : ύψος φακού 4,5 cm, μύτη 2 cm, βραχίονας 13,5 cm και πλάτος γυαλιών 14,2 cm. Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία συνοδεύονται από προστατευτική θήκη.

Επωφεληθείτε της προσφοράς και αποκτήστε τα Montana Sport SP312C από το κατάστημα Too Fast στην τιμή των 25 ευρώ, έναντι των 30 ευρώ που ήταν η αρχική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα Too Fast στο τηλ.: 210 9969793 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ!
 

 
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

      2

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ