net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην σημερινή προσφορά θα βρείτε τα γυαλιά της AGVpro Spartan Red από το κατάστημα Too Fast!

Γυαλιά ηλίου με 50% έκπτωση

Είστε αναβάτης και σας ενοχλεί ο ήλιος όταν είστε στην μοτοσυκλέτα σας; Η λύση έρχεται από το κατάστημα Too Fast που σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε γυαλιά ηλίου σε προσφορά!

 
Τα γυαλιά ηλίου της εταιρίας AGVpro Spartan θα τα βρείτε σε κόκκινο χρώμα ενώ ο φακός τους είναι καθρέπτης. Αποτελούν τα καλύτερα γυαλιά της αγοράς και έχουν σκελετό που επιτρέπει την καλύτερη ροή του αέρα!

Προσφέρουν εξαιρετική προσαρμογή και μέγιστη άνεση ενώ είναι κατάλληλα για όλα τα αθλήματα και ειδικότερα για ποδηλάτες και αναβάτες μοτοσυκλετών καθώς εφαρμόζουν τέλει μέσα από το κράνος. Φυσικά, οι φακοί για να μην αποτελούν κίνδυνο για τα μάτια του αναβάτη σε περίπτωση ατυχήματος είναι άθραυστοι! Η προστασία από τον ήλιο είναι το κύριο μέλημα των γυαλιών ηλίου της AGVpro  και για αυτόν τον λόγο παρέχουν 100% προστασία από τις UVA και UVB ακτίνες.

Οι διαστάσεις τους είναι 4 cm το ύψος του φακού, 1,8 cm το άνοιγμα της μύτης , 13,7 cm ο βραχίονας ενώ το πλάτος είναι στα 13,3 cm.

Επωφεληθείτε από την προσφορά του καταστήματος Too Fast και αποκτήστε τα γυαλιά ηλίου AGVpro Spartan RED στην τιμή προσφοράς των 19 ευρώ έναντι των 38 ευρώ που ήταν η αρχική!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα Too Fast στο τηλ.: 210 99 69 793 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ