net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το "bagger" Road King Special!

Το "bagger" Road King Special!

Το "bagger" Road King Special!

Σκοτεινός Βασιλιάς

Υιοθετώντας το bagger style το νέο Road King πρεσβευει τις παραδοσιακές Harley-Davidson αξίες, φέροντας όμως παράλληλα αρκετά στοιχεία εκσυγχρονισμού που αποδεικνύουν την νέα στροφή της εταιρείας σε μία πιο hi-tech φιλοσοφία.

 
Το προστατευτικό του κινητήρα, οι χειρολαβές, οι καθρέπτες, τα φλάς τα καλύμματα του κινητήρα, οι εξατμίσεις και τα προστατευτικά τους όλα απέκτησαν μαύρο χρώμα. Χρώμιο παρέμειναν μόνο τα βασικά στοιχεία του κινητήρα.

Αλλαγές είχαμε και στον νέο οκταβάλβιδο κινητήρα, ο οποίος είναι ικανός για 50% περισσότερη ροή σε εισαγωγή και εξαγωγή που οδηγεί σε αποδοτικότερη καύση. Το αποτέλεσμα είναι τα νούμερα της ροπής και της επιτάχυνσης να βελτιωθούν κατά 11%.

Αισθητικά η μοτοσυκλέτα έχει το χαμηλό στυλ της τελευταίας γενιάς Bagger, με πλαϊνές βαλίτσες και τιμόνι που επιτρέπει στον οδηγό να έχει τα χέρια ψηλά σε προσαρμοσμένο στυλ.

Στην ανάρτηση το νέο πιρούνι DBV (Double Bending Valve), συνδυάζει τα σπορ χαρακτηριστικά ενός πιρουνιού με cartridge, με το χαμηλό βάρος. Το πίσω αμορτισέρ είναι ιδανικό για τουριστικές περιοδείες , ενώ ο μπροστινός τροχός είναι 19 ιντσών.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρίας, η σειρά αυτών των μοτοσυκλετών αντανακλά την καθαρότητα της εμπειρίας οδήγησης που προσφέρει μια Harley Davidson. Με την αλλαγή του χρώματος των επιφανειών από χρώμιο σε μαύρο και το χαμήλωμα της μοτοσυκλέτας, η παραδοσιακή Road King μετακινήθηκε στο νέο χώρο της Bagger σκηνής.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ